TicketServices.gr

Ο Δράκος των Χρωμάτων

Βοτανικός Κήπος Διομήδους
& Θέατρο Μορφές Έκφρασης

PRESENTATION


 
Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε την αγάπη μας για τη ζωή, τότε θα την περιγράφαμε με χιλιάδες χρώματα, όσα είναι τα χρώματα των ανθρώπων, των λουλουδιών, της φύσης!
 
Με μια πορεία εξαιρετικά, sold out, πετυχημένων παραστάσεων, ο «Δράκος των Χρωμάτων», έρχεται να μας ξεσηκώσει με δύο μοναδικές εμφανίσεις, στο φυσικό θεατράκι του Ξέφωτου στον σε Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι!
(Σε συνεργασία με τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους)
 
 
Η Ομάδα Μορφές Έκφρασης θα ζωντανέψει το υπέροχο παραμύθι της Άννας Σεβαστής Τζίμα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Μουσική, λόγος και Κίνηση γίνονται ένα και μας παρασέρνουν σε μια χαρούμενη περιπέτεια
 
Υπόθεση:
 
Μια φορά κι έναν καιρό ένας δράκος λιχούδης και πεινασμένος τριγυρνούσε στο πολύχρωμο δάσος... Μα, με τόσα χρώματα γύρω του και τόσο που πείναγε, δεν άντεξε για πολύ, άνοιξε το στόμα του και άρχισε να καταβροχθίζει τα χρώματα! Το κόκκινο, που του θύμιζε μια τούρτα φράουλα. Το πράσινο, που του θύμιζε γλειφιτζούρι με γεύση αχλάδι, και πόσα ακόμη που του θύμιζαν τα πιο υπέροχα γλυκά! Χωρίς να το καταλάβει, ο Δράκος κατάφερε να φάει όλα τα χρώματα του δάσους! Τα ζώα, οι άνθρωποι και τα παιδιά αναστατώθηκαν αφού πια όλα στο δάσος έμοιαζαν ίδια ...
 
 
 
Με πάνω από 5000 θεατές ο «Δράκος των χρωμάτων» είναι μια ακόμα πετυχημένη μουσική παράσταση της Άννας Σεβαστή Τζίμα και της ομάδας «Μορφές Έκφρασης» που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τον ρυθμό και τις πολύ όμορφες μελωδίες της! Τα παιδιά θα γίνουν ενεργά μέλη της περιπέτειας συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη της, είτε τραγουδώντας, είτε χορεύοντας, είτε συμμετέχοντας θεατρικά!
 
Ο «Δράκος των χρωμάτων» μας θυμίζει με τις αταξίες του, πώς η διαφορετικότητα, και η πολυχρωμία κάθε είδους στην φύση και στον άνθρωπο είναι που κάνει τη ζωή μας τόσο συναρπαστική, καθώς μας γεμίζουν με εσωτερικό πλούτο και μεγαλύτερη κατανόηση για τη ζωή.
 
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3-7 ετών
 
 
Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης (Παιδικό τμήμα)
 
Οι Μορφές Έκφρασης δραστηριοποιούνται από το 2004 στον χώρο των παραστάσεων και δράσεων για παιδιά. Η προσέγγιση τους είναι βασισμένη στο τρίπτυχο: Κίνηση, Λόγος, Ρυθμός που επιτρέπει στο παιδί να επικοινωνήσει άμεσα με την ιστορία και να αποκτήσει μια πλήρη βιωματική θεατρική εμπειρία, ακόμα και σε πολύ μικρή ηλικία. Με ζωντανή μουσική και πρωτότυπα μουσικά όργανα αντλούν τα θέματα τους από παραδοσιακά παραμύθια, μύθους αλλά και πρωτότυπα παραμύθια.
 
«Η μέριμνα μας είναι να μεταφέρουμε στα παιδιά με τρόπο κατανοητό και ταυτόχρονα παιδαγωγικό , αξίες και γνώση για τη ζωή και τον εαυτό τους. Εδώ και 16 χρόνια μεταφέρουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας μεταξύ του ηθοποιού και του παιδιού, δίνοντας μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση του παιδιού με το θέατρο και την Τέχνη»
 
Συντελεστές:
Σύλληψη-κείμενο-τραγούδια-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης
Ερμηνεύουν: Άννα Σ. Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης
Διάρκεια: 60 λεπτά
Τηλ: 210 3464903 - 210 3464002
 
 

INFO

Βοτανικός Κήπος Διομήδους
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι
(χάρτης)

και

Θέατρο Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
τηλ. 210 3464903 - 3464002
(χάρτης)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
60'

Απευθύνεται σε παιδιά από 3 - 7 ετών

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ γενική είσοδος
8€ ομαδικό/οικογενειακό (4+ άτομα)
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKETSERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΑΦΜ: 090247054
ΔΟΥ: ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΛΚΜΗΝΗΣ 13, Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't