Μουσική Βραδιά Αγάπης

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Μουσική Βραδιά Αγάπης

Πέμπτη 4 Απριλίου
18:30

Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος
Μουσικής Βιβλιοθήκης
του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

#ArtActs4Women - Ένα φιλανθρωπικό καλλιτεχνικό δρώμενο, με στόχο την ενίσχυση της οργάνωσης Humanity Greece

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη, και το ART HUB Athens | Cultural Humanitarian Organization, προσκαλούν καλλιτέχνες και μη να συμμετάσχουν για δεύτερη χρονιά στο διαδραστικό φιλανθρωπικό καλλιτεχνικό δρώμενο #ArtActs4Women, με στόχο αυτή τη φορά την ενίσχυση της οργάνωσης Humanity Greece.

Όσοι λάβουν μέρος στην ενέργεια, θα παραλάβουν μία κάρτα μεγέθους καρτ ποστάλ στην οποία θα δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης. Στη συνέχεια οι καρτ ποστάλ αυτές θα διατεθούν προς πώληση διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.ArtActs4Women.com. Το σύνολο των εσόδων θα δοθεί ως δωρεά στην οργάνωση Humanity Greece. Η φετινή ενέργεια θα ολοκληρωθεί με μία Μουσική Βραδιά Αγάπης, στις 4 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στη μουσική αυτή γιορτή αυτή θα συμμετέχουν οι Εύη Ανδριώτη, Ελένη Γεράκη, Αλέξανδρος Ιακώβου, Νατάσα Κομματά, Γιώργος Μιχαήλ, και Μαρία Φραγκουδάκη. Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνει από την ticketservices.gr


Λίγα λόγια για τη Μαρία Φραγκουδάκη | mariafragoudaki.com

Η Μαρία Φραγκουδάκη ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης. Η εικαστικός εμπλέκει μία ποικιλία οπτικών γλωσσών όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, οι καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και η περφόρμανς δημιουργώντας αφηγήσεις που ζωντανεύουν, χρησιμοποιώντας υλικά που περιλαμβάνουν ύφασμα, γύψο και χρώμα. Στις αρχές του 2023, δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της μουσικής, γράφοντας τους στίχους για το πρώτο της τραγούδι, "Θα Στο Φωνάζω Δυνατά", το οποίο και ερμήνευσε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μαζί με τους Διονύση Σαββόπουλο, Έλλη Πασπαλά, Χρήστο Θηβαίο, και Αλέξανδρο Ιακώβου. Τον ερχόμενο Μάιο αναμένεται και η έκδοση του πρώτου της παιδικού βιβλίου με τίτλο "Πάμε Να Πιάσουμε Ουρανό", από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.


Λίγα λόγια για το ART HUB Athens- Cultural & Humanitarian Organization | arthubathens.org
Το ART HUB Athens αποτελεί έναν Πολιτιστικό- Ανθρωπιστικό οργανισμό, στον οποίο συναντιούνται και συνεργάζονται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με στόχο την αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου και τη δημόσια δράση. Γνωρίζοντας πως η Τέχνη έχει την δύναμη, να αλλάξει τον κόσμο, στηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς της χώρας, ώστε να επιτύχουν τους στόχους και να διευρύνουν τις δράσεις τους.


Λίγα λόγια για το Humanity Greece |humanitygreece.org

To Humanity Greece είναι μια εθελοντική οργάνωση που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή σε κάθε έκτακτη ανάγκη που προκύπτει από τα κλιματικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές. Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που δημιουργήθηκε από τους εθελοντές του Humanity Greece διατίθεται για αποθήκευση, συλλογή & διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητο, ενώ σε μηνιαία βάση στηρίζονται πάνω από 500 οικογένειες και πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.


Μουσική Βραδιά Αγάπης
Μία πρωτοβουλία που εμπνεύστηκε η Μαρία Φραγκουδάκη

Συντελεστές Συναυλίας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αλέξανδρος Ιακώβου

Τραγουδούν: Εύη Ανδριώτη, Ελένη Γεράκη, Αλέξανδρος Ιακώβου, Νατάσα Κομματά, Γιώργος Μιχαήλ & Μαρία Φραγκουδάκη

Τραγουδούν οι μικροί μας φίλοι: Νεφέλη, Μυρτώ, Βασιλική, Έλια και Ευαγγελία

Χορωδία: Δημήτρης, Έρικα, Αλκύονη, Αλεξία, Σοφία, Αλέξανδρος

Πιάνο: Βασίλης Χατζηνικολάου
Κιθάρα: Κωνσταντίνος Μπακάλης

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣHΣ
Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

ΩΡΑ
18:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ART HUB ATHENS ΑΜΚΕ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΦΜ: 996796103
ΔΟΥ: Α' ΑΘΗΝΑΣ
Έδρα: ΚΥΚΛΩΠΩΝ 18, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 11 852
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ