TicketServices.gr

H Κατερίνα Πολέμη προσκαλεί την Παυλίνα Βουλγαράκη, την Κατερίνα Ντούσκα και την Μαρία Παπαγεωργίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Η Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι που ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια σε πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς ρόλους (μουσικός-συνθέτης-ερμηνεύτρια), προσκαλεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 τις εξαιρετικά ταλαντούχες φίλες και ομότεχνές της δημιουργούς και ερμηνεύτριες Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου, για να τραγουδήσουν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ενισχύοντας το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ταξιδεύοντας το μήνυμα της πρόληψης σε όλη την Ελλάδα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκστρατείας των Estée Lauder Companies, κατά τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, και θα ντύσει μουσικά τη συμβολική φωταγώγηση του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού. Η συμβολική φωταγώγηση του μνημείου αποτελεί μέρος μια παγκόσμιας πρωτοβουλίας που υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Η εκστρατεία ενημέρωσης των Estée Lauder Companies εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. It's #TimeToEndBreastCancer

H Κατερίνα Πολέμη με την κιθάρα της και έχοντας μαζί της κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες μουσικούς (Κιουρτσόγλου, Άννινος, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος), τραγουδά και παρουσιάζει συνθέσεις της από την Μεγάλη Χίμαιρα, την Μικρά Αγγλία και από την δεύτερη πατρίδα της τη Βραζιλία.|

Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη με τη μοναδική ατμόσφαιρα της ερμηνείας και των συνθέσεων της, η Κατερίνα Ντούσκα με την καθηλωτική φωνή και την πολυπολιτισμικότητά της  και η Μαρία Παπαγεωργίου με τη δύναμη της ερμηνείας της και το μοναδικό live αίσθημά της.

Μία συναρπαστική συναυλία γεμάτη φρεσκάδα και ταλέντο, στον υπέροχο, ειδικά φωταγωγημένο προαύλιο χώρο του Ηρωδείου, υπό την σκέπη και την προστασία της Ακρόπολης, με τις ευωδιές και τη δροσιά της Αθήνας του Οκτώβρη. Και με τέσσερεις νέες και ήδη ξεχωριστές και αγαπημένες γυναίκες - δημιουργούς να ενώνονται για πρώτη φορά με σκοπό την ευαισθητοποίηση. Τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχύσουν το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν μαστογραφία μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Καλλιτεχνική επιμέλεια - Ενορχηστώσεις - Επιμέλεια ορχήστρας: Κατερίνα Πολέμη

Ερμηνεύουν:
Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα, Μαρία Παπαγεωργίου

Μουσικοί:
Μπάσο: Γιώτης Κιουρτσόγλου
Πιάνο: Στάθης Άννινος
Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

Προπώληση εισιτηρίων

TICKET SERVICES
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
Καταστήματα PUBLIC
- Online: tickets.public.gr

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272

Management / Παραγωγή μουσικής εκδήλωσης: PROSPERO
www.prospero.com.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΗΡΩΔΕΙΟΥ
(χάρτης)

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € γενική είσοδος (*)

Το εισιτήριο δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
PROSPERO
ΑΦΜ: 099420610
ΔΟΥ: ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ

GALLERY
PHOTO GALLERY
  • Κατερίνα Πολέμη (φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος)
  • Παυλίνα Βουλγαράκη (φωτογραφία: Απόστολος Κουκουσάς)
  • Κατερίνα Ντούσκα (φωτογραφία: Νίκος Βοζαΐτης)
  • Μαρία Παπαγεωργίου (φωτογραφία: Γιώργος Αλεξανδράκης)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω