ST. PETERSBURG STATE BALLET ON ICE: Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σάββατο 16 Μαρτίου 2019
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019
ώρα έναρξης: 18:00 & 21.00

προσθήκη δυο επιπλέον παραστάσεων 16 & 17 Μαρτίου στις 18:00 λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης!


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α ΖΩΝΗ: 39€
Β ΖΩΝΗ: 29€
Γ ΖΩΝΗ: 19€

παιδικό ως 16 ετών: 10€
φοιτητικό: 20€ (*)
ανέργων: 20€ (*)
αμέα: 20€ (*)
συνταξιούχων: 20€ (*)

(*) μόνο στην Β Ζώνη


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ART BG ELLADA ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε
ΑΦΜ 800908782
ΔΟΥ ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 44 - 11635 ΑΘΗΝΑ

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το ST. PETERSBURG STATE
BALLET ON ICE

(Κρατικό Μπαλέτο στον Πάγο
της Αγίας Πετρούπολης)


παρουσιάζει την αυθεντική παράσταση

«Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ»

16 & 17 Μαρτίου 2019, στις 18:00 & 21:00
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΈνα από τα πιο αγαπημένα κλασικά έργα όλων των εποχών «Ο Καρυοθραύστης» παρουσιάζεται στην Κομοτηνή για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής στις 16 και 17 Μαρτίου 2019 από το Κρατικό Μπαλέτο στον πάγο της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας, στην πιο ελκυστική του μορφή - με χορογραφία στον πάγο -  Ρωσικού σχηματισμού, που λατρεύουν οι οπαδοί της κλασικής τέχνης.

Το 2017 δημιουργήθηκε από τον αξιότιμο χορογράφο Konstantin Boyarsky το Κρατικό Μπαλέτο στον πάγο «Αγία Πετρούπολη» το οποίο γιόρτασε την 50η επέτειό του με μια σειρά παραστάσεων στην Κίνα, τη Γαλλία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αμερική.

Με πρωτότυπη μουσική του Τσαϊκόφσκι, η σκηνή θα μετατραπεί σε μια παγωμένη λίμνη, η οποία θα βυθίσει τους θεατές στον παραμυθένιο κόσμο των χαριτωμένων κύκνων κατά την εκτέλεση των ρωσικών ολυμπιακών πρωταθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Κάθε εμφάνιση του Ρωσικού «Μπαλέτου στον πάγο» στέφεται με απόλυτη επιτυχία - όλες οι παραστάσεις του θιάσου είναι sold out πολλές εβδομάδες πριν τις προγραμματισμένες παραστάσεις. Αυτή είναι η μοίρα του (Καρυοθραύστη) σε όλες του τις περιοδείες.

Η παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» δεν χρειάζεται συστάσεις. Μετά την πρεμιέρα του το 1877 στη Μόσχα από το «Θέατρο Μπολσόι», το έργο έχει περιοδεύσει σε διάσημα θέατρα σε όλο τον κόσμο με διαφορετικές ερμηνείες για παιδιά και ενήλικες.

Το γεγονός ότι πρωταγωνιστούν οι εντυπωσιακοί χορευτές από το μπαλέτο «Αγία Πετρούπολη» δημιουργεί την προσμονή για μια ολοζώντανη παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη για τις ακροβατικές φιγούρες τους, την πλούσια σκηνοθεσία, τα αυθεντικά κοστούμια που κόβουν την ανάσα.

Μια αυθεντική παράσταση γεμάτη συγκινήσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ώρα Έναρξης: 21:00

και επιπλέον παράσταση λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης στις 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α ΖΩΝΗ: 39€
Β ΖΩΝΗ: 29€
Γ ΖΩΝΗ: 19€

παιδικό ως 16 ετών: 10€
φοιτητικό: 20€ (*)
ανέργων: 20€ (*)
αμέα: 20€ (*)
συνταξιούχων: 20€ (*)
(*) μόνο στην Β Ζώνη

Video παράστασης: https://bit.ly/2S3gLJR

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω