Η Μαγική Καμινάδα των Χριστουγέννων

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης
του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής
στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Μαγική Καμινάδα των Χριστουγέννων

Παιδική Διαδραστική Χριστουγεννιάτικη
Θεατρική Κωμωδία

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε, πως ύστερα από απουσία τριών ετών λόγω της πανδημίας covid 19, φέτος τα Χριστούγεννα ο Τζο ο Καλικάντζαρος και η παρέα του επιστρέφουν δριμύτεροι και φέρνουν τη ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στην Αίθουσα Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Πρόκειται για μια Θεατρική δια δραστική Χριστουγεννιάτικη Κωμωδία η οποία γράφτηκε & σκηνοθετήθηκε από τον ποιητή – θεατρικό συγγραφέα Πέτρο Καφαντόγια το 2015 και απευθύνεται σε παιδιά 3 έως 12 ετών. Από 2016 έως το 2019 διδάχθηκε επί σκηνής σε σχολεία και θέατρα σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία και ήδη έχει μεταφραστεί για να εκδοθεί σε τέσσερις γλώσσες (Φιλανδικά, Γαλλικά, Σουηδικά, Γερμανικά).                                     

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ολόκληρη τη Γη κόντευαν Χριστούγεννα. Παντού είχε χιονίσει και τα παιδιά όλου του κόσμου περίμεναν με ανυπομονησία να έρθει ο Αη Βασίλης με το έλκηθρο του από τον ουρανό και κατεβαίνοντας μαγικά μέσα από την καμινάδα του κάθε σπιτιού, να αφήσει τα δώρα τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Όμως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την παραμονή, αυτοί οι σκανταλιάρηδες οι καλικάντζαροι που ήθελαν να αρπάξουν από τον Αη Βασίλη τα δώρα των παιδιών ώστε η μαγεία των Χριστουγέννων να χαθεί για πάντα, δεν θα κάθονταν με σταυρωμένα χέρια. Τι σκανταλιά να κάνουν όμως όταν ξέρουν από πριν πως ότι και να σκαρφιστούν, ο Αη Βασίλης πάντα τους ξεγλιστρά από οποιαδήποτε παγίδα κι αν του στήσουν και μοιράζει τα δώρα των παιδιών πάντα στην ώρα του.

Μαζεύτηκαν λοιπόν και έκαναν συμβούλιο για να αποφασίσουν, ποιου καλικάντζαρου η σκανταλιά θα ήταν εκείνη όπου αν πετύχει, επιτέλους φέτος θα τα κατάφερναν. Πολλές ιδέες ακούστηκαν αλλά καλύτερη ήταν του Τζο στον οποίο και ανέθεσαν με συνοπτικές διαδικασίες να φέρει εις πέρας την παράτολμη αποστολή του και να έτσι να καταστρέψει τη μαγεία των Χριστουγέννων για πάντα.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η «Μαγική καμινάδα των Χριστουγέννων», είναι μια σπαρταριστή Χριστουγεννιάτικη κωμωδία καταστάσεων, όπου ένας καλικάντζαρος ο Τζο προσπαθεί με τις σκανταλιές του να καταστρέψει τη Μαγεία των Χριστουγέννων, ενώ ο Χιονάνθρωπος ο Κύριος Παγετώνας να την προστατεύσει. Στην προσπάθειά τους να ξεφορτωθούν ο ένας τον άλλον, υποπίπτουν συνεχώς σε τέτοιες γκάφες όπου εκτός από το άφθονο γέλιο που παράγουν, καλούν συγχρόνως τα παιδιά (θεατές) να πάρουν θέση και να συμμετάσχουν στην εξέλιξη του έργου. Συγχρόνως τα ξεναγούν φανταστικά, μέσα στον αθέατο κόσμο της Μαγικής Καμινάδας των Χριστουγέννων, εκεί από όπου ο Αη Βασίλης κάθε Παραμονή κατεβαίνει από εκεί στο σαλόνι του σπιτιού μας  και αφήνει τα δωράκια τους, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο που σε αυτή την καμινάδα ο Αη Βασίλης φέτος δεν θα μπει μέσα για να αφήσει τα δώρα των παιδιών και να φύγει, αλλά και για να μας υπενθυμίσει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022
17:00 & 18:30

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022
15:30 &
17:00 & 18:30

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022
16:00 & 17:30

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022
16:00 & 17:30

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
16:00 & 17:30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
60 '

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
8€ προπώληση

9€ ταμείο

για παιδιά 3 έως 12 ετών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% επί της τιμής του εισιτηρίου

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
6946714383

E-TICKET
Τα εισιτήρια λαμβάνονται σε μορφή PDF και μπορούν να εκτυπωθούν ή να αποθηκευτούν σε κινητή συσκευή.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ
ΑΜΚΕ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
ΑΦΜ: 997003596
ΔΟΥ: ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Έδρα: Αγίων Αναργύρων 12, Αγ. Παρασκευή

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ