Εθισμός & Golden Child - Made in Athens - Live

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


ΕΘΙΣΜΟΣ
& Golden Child

"Made in Athens" Live

οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

«Αυτό δεν είναι hit Mc μου, αυτό είναι επιτυχία». Κάπως έτσι ο Πορτογάλος προέβλεψε νωρίς την πορεία του νέου του δίσκου με τίτλο "Made in Athens". Το καμάρι της Πρωτεύουσας, γαλουχήθηκε και περπάτησε τους δρόμους της, με σκληρά μαθήματα από νωρίς, αλλά και πολύ υλικό για τις ρίμες του.

Μπορεί να μετράει λίγα χρόνια δισκογραφίας, μα ο δρόμος ήταν ξεκάθαρος εξαρχής. Δυναμικός, εύστοχος, ευθύς, χωρίς περιττές φαμφάρες, μιλά κατευθείαν στα μυαλά των ακροατών, με την ελπίδα να τα αφυπνήσει. Και τα καταφέρνει εξαιρετικά, κερδίζοντας τον σεβασμό του χώρου της RAP. Από το Face Control και τις πρώτες συνεργασίες με το δίδυμο φωτιά των Zoro & Buzz, μέχρι την Bogota και το Σύμπαν 25, ο Εθισμός κάνει στο κοινό ότι ορίζει το καλλιτεχνικό του. Εθίζει, πωρώνει και κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι την επόμενη κυκλοφορία.

Το "Made in Athens" είναι μια ωδή στην Αθήνα αλλά και μια παράλληλη κριτική. Τα γραπτά του Εθισμού συναντούν τα beats του Golden Child, σε ένα urban ταξίδι κοινωνικής και προσωπικής ωρίμανσης. Εννιά κομμάτια, το ένα καλύτερο από το επόμενο, που μένουν κολλημένα στο μυαλό από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Κι αφού σάρωσαν τις πλατφόρμες, ήρθε η ώρα να τραγουδηθούν σε όλη την Ελλάδα από το κοινό που τα αγκάλιασε.

Άλλωστε, τώρα στη Google Εθισμούς έχει δύο.

On Decks: Golden Child

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

BOFOR MUSIC STAGE
Επιμενίδου 9 
Ηράκλειο, 712 02
(χάρτης)

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
20.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
www.ticketservices.gr

η ηλεκτρονική αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανα εισιτήριο

E-TICKET
Τα εισιτήρια λαμβάνονται σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται είτε αποθηκεύονται σε κινητή συσκευή.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
HOT BOX NETWORK ΟΕ
ΑΦΜ: 801497845
ΔΟΥ: Α' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΔΡΑ: Πραξιτέλους 159, Πειραιάς

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ