Μικροί Κύριοι, Μικρές Κυρίες στο Διάστημα

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΒΟΛΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου
Παιδική Σκηνή
«Μικροί Κύριοι, Μικρές Κυρίες
στο Διάστημα»

Ξεκινά ο νέος κύκλος παραστάσεων από την Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Πρόκειται για την παιδική παράσταση «Μικροί Κύριοι, Μικρές Κυρίες στο Διάστημα», κατάλληλη για παιδιά Δημοτικού, στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας».

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών έγιναν θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του διαστήματος παρέα με ένα αληθινό ρομπότ!

Οι πολυαγαπημένοι "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες" επιστρέφουν πιο φωνακλάδες, χαμογελαστοί, γκρινιάρηδες, ζημιάρηδες αλλά και ταξιδιάρηδες από ποτέ! Ταξιδεύουν στο διάστημα και συναντούν ένα αληθινό ρομπότ! Πόσοι μικροί κύριοι και πόσες μικρές κυρίες χρειάζονται για να πάνε όλα στραβά; Στο τέλος όμως μόνο το χαμόγελο μένει!

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο κύριος Λάθος φτάνει στον διαστημικό σταθμό για να πιάσει δουλειά. Εκεί συναντάει τον πιλότο κύριο Αστερίδη και τον βοηθό του τον Yuppi, ένα αληθινό ρομπότ. Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά εμφανίζονται οι φίλοι του κυρίου Λάθος στον σταθμό; Και κυρίως όταν αυτοί είναι ο κύριος Σκουντούφλης, ο κύριος Χιονούλης και η κυρία Αγκαλίτσα; Θα καταφέρουν να πείσουν τον πιλότο να τους πάει μία βόλτα με το διαστημόπλοιο; Τι γίνεται όταν ο κύριος Σκουντούφλης πέφτει κατά λάθος σε ένα κουμπί του διαστημόπλοιου;

Τα παιδιά μαθαίνουν, διασκεδάζοντας και συμμετέχοντας ενεργά στην απίστευτη αυτή περιπέτεια τη δύναμη της συνεργασίας! Μόνο ενωμένοι, με αλληλοαποδοχή και αρμονική συμβίωση μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, όπως καταφέρνουν οι Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες να κάνουν αυτό το υπέροχο διαστημικό ταξίδι ενωμένοι.

Μαζί τους θα είναι ο Yuppi ένα αληθινό ρομπότ που συμμετέχει για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση! Ο Yuppi έχει άμεση επικοινωνία με τα παιδιά. Μιλάει μαζί τους, τους ρωτάει και συμμετέχει και αυτός σε όλη την διάρκεια της παράστασης προσθέτοντας μεγάλο μέρος διάδρασης με τα παιδιά. Μέσα από θεατρικά παιχνίδια μαζί με τον Yuppi τα παιδιά θα γίνουν κατά την διάρκεια της παράστασης μια μεγάλη ορχήστρα και έτσι σε κάθε τραγούδι συμμετέχουν ενεργά σαν μουσικοί.

Μια διαδραστική θεατρική παράσταση με εντυπωσιακά κοστούμια, τραγούδια, χορό και ένα αληθινό ρομπότ που θα ενθουσιάσει τους μαθητές και θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το θέατρο!

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Κυριακή 26/3/2023: Πρώτη παράσταση 16:00 & δεύτερη παράσταση 18:00

Δευτέρα 27/3/2023 - Πέμπτη 30/3/2023: Πρώτη παράσταση 9:00π.μ & δεύτερη παράσταση 11:15π.μ

Κρατήσεις για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων αλλά και πληροφορίες για ατομικές επισκέψεις στο 2421082870 καθημερινά 10:00-14:00 (Τμήμα Θεάτρου - υπεύθυνος Λευτέρης Καραμανλάκης)

Κόστος εισιτηρίων:

Μαθητές: 5 ευρώ

Ενήλικες: 8 ευρώ

Διάρκεια παράστασης 1:10'

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2023 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Συντελεστές:

Κείμενο: Καλλιόπη Παπαδάκη

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα

Μουσική: Γιάννης Μακρίδης

Σκηνικά: Ιωάννα Τζάμπα

Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη

Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχαέλα Μάρδαλη

Παίζουν: Χρήστος Γκουτσίδης, Χρυσούλα Μπουγιουκλή, Χρήστος Γαβριηλίδης, Άγγελος Κουτσοκώστας, Μαρίνα Στεργιοπούλου

«ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ»

Μην τη χάσετε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Χατζηαργύρη 89, Βόλος 383 33
τηλ:24210 27441
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Καθημερινές παραστάσεις μόνο για σχολεία

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
8€ γενική είσοδος
5€ μαθητικό

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
www.TicketServices.gr
Τηλεφωνικά: 210 7234567

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - Δ/νση Πολιτισμού
Τηλ. 24210 82870 

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΑΦΜ: 997708467
ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
ΕΔΡΑ: ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 2, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, 38446 , ΒΟΛΟΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ