Φωτογραφίες
της Λητούς Τριανταφυλλίδου

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

67ο Φεστιβάλ Φιλίππων
«Συνάντηση με τον ήλιο»


Φωτογραφίες
της Λητούς Τριανταφυλλίδου

Παραγωγή: ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Εμπνευσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Βασίλη Βασιλικού

Παλιά Μουσική
Δευτέρα 8 & Τρίτη 9 Ιουλίου, ώρα 21.30

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, στο πλαίσιο του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων, παρουσιάζει την Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 21.30 στην Παλιά Μουσική την πρώτη δική του παραγωγή, την παράσταση «Φωτογραφίες» της Λητούς Τριανταφυλλίδου.

Μια ζωντανή δημοπρασία-παράσταση, στην οποία το κοινό καλείται να εκτιμήσει και να αγοράσει όλα τα υπάρχοντα ενός νεαρού συγγραφέα, του Λάζαρου. Κάθε αντικείμενο προς πώληση αντιπροσωπεύει ένα σουβενίρ από τον πρώτο του έρωτα και φέρει μια ξεχωριστή ιστορία. Κατά τη διάρκεια αυτής της δημοπρασίας ξετυλίγεται σταδιακά μια ερωτική ιστορία ανάμεσα στον Λάζαρο και τη γυναίκα που αποτελεί την πηγή της έμπνευσής του.

Μπορεί όμως ο έρωτας να ερμηνευθεί, να αποτυπωθεί ή να διατηρηθεί με λέξεις; Σε ένα δραματουργικό γύρισμα της μοίρας, ο συγγραφέας βρίσκεται να προσπαθεί να πείσει τη μούσα του για την αυθεντικότητα και την αξία των συναισθημάτων του. Κάθε αναμνηστικό αντικείμενο της σχέσης τους μετατρέπεται σε αποδεικτικό τεκμήριο του έρωτά του, μια απόπειρα να διατηρηθεί η μνήμη του κοινού τους παρελθόντος ζωντανή. Ποια είναι όμως η αξία ενός έρωτα σε παρελθοντικό χρόνο; Πόσο διαρκεί ο έρωτας; Είναι μια φευγαλέα στιγμή που διαρκεί όσο ένα κλικ μιας φωτογραφικής μηχανής, ή μήπως μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή; Σε ένα γαϊτανάκι αυτοαναφορικότητας και μανιακής φιλοσοφικής αναζήτησης, οι δύο χαρακτήρες καλούνται να βρουν μια λύση στην ατέρμονη και ανεξάντλητη ερωτική τους σχέση.

Σε αυτό το καλλιτεχνικό δρώμενο, το κοινό δεν είναι απλά παρατηρητής, αλλά συμμετέχει ενεργά, καταθέτοντας προσφορές για τα σκηνικά αντικείμενα. Αυτή η δημοπρασία, που τελικά θέτει και την ίδια την παράσταση προς πώληση, μας προσκαλεί να αναρωτηθούμε για την αληθινή αξία των συναισθημάτων και να ανακαλύψουμε αν αυτά μπορούν πραγματικά να κοστολογηθούν.

Σκηνοθεσία και Δραματουργική Επεξεργασία: Λητώ Τριανταφυλλίδου
Φωτισμός και Επιμέλεια χώρου: Βασίλης Αποστολάτος
Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Αλεξάνδρα Κατερινοπούλου

ΔΙΑΝΟΜΗ:

Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Δημήτρης Πασσάς

«Φωτογραφίες» της Λητούς Τριανταφυλλίδου
Παλιά Μουσική
Δευτέρα 8 & Τρίτη 9 Ιουλίου, ώρα 21.30

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 10€, Μειωμένο: 8€

Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr

Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της παράστασης.

Προπώληση στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά από την Τρίτη 2 Ιουλίου (10:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00) ενώ τις ημέρες των παραστάσεων θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του χώρου της εκδήλωσης από τις 19:30 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 - 7 (10.00-14:00)

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

*Η παράσταση συγχρηματοδοτείται από το European Festival Fund for Emerging Artists (EFFEA) και στο πλαίσιο αυτό, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Φιλίππων θα ταξιδέψει για να παρουσιαστεί στο KILOWATT FESTIVAL (Ιταλία).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Παλιά Μουσική
Τέμενος Χαλίλ-Μπέη
Αλή Μεχμέτ 30, Καβάλα 652 01
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δευτέρα 8 & Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ κανονικό
8€ μειωμένο
(φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ,
Άνω των 65 ετών)

Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της παράστασης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου (ελάχιστη χρέωση 0,5€)

Προπώληση στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά από την Τρίτη 2 Ιουλίου (10:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00) ενώ τις ημέρες των παραστάσεων θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του χώρου της εκδήλωσης από τις 19:30 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510 220876 - 7 (10:00-14:00)

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΦΜ: 090053849
ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΔΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ 4, ΚΑΒΑΛΑ, 65403

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ