ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Άννα Βίσση
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Τριτη 3 Οκτωβρίου 2023

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

 

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, θα «μαγέψει» το κοινό στο εμβληματικό θέατρο την Τρίτη 3 Οκτωβρίου  και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 21:00.

Τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας, που θα διεξαχθεί εξ αναβολής στις 3 Οκτωβρίου, εξαντλήθηκαν σε χρόνο που δεν έχει επιτύχει άλλος Έλληνας καλλιτέχνης στο Ηρώδειο, δείχνοντας τη διαρκή κι απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη του κοινού στην Άννα Βίσση και τη μουσική της.

Θέλοντας να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον κόσμο, η Άννα Βίσση και η ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία, στις 6 Οκτωβρίου. Και σε αυτή τη βραδιά θα παρουσιαστούν, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Τη συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες Του Edelweiss»), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
(χάρτης)
 
1η ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

2η ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
 
Κάτω Διάζωμα
VVIP: 220 €
Διακεκριμένη Ζώνη: 180 €

Ζώνη A: 130 €
Ζώνη B: 100 €
Ζώνη Γ: 80 €

Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 70 €
Ζώνη Ε: 50 €
Ζώνη ΣΤ: 40 €
Ζώνη Ζ: 20 € (περιορισμένη ορατότητα)

Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για τη στήριξη των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- TICKET SERVICES
- - Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- - Τηλεφωνικά: 2107234567
- - Online: www.ticketservices.gr
 
Αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ με 20€ στο τηλέφωνο 2107234567 (Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ-5μμ)
 
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%


Σημείωση σχετικά με την μεταφορά της συναυλίας της 6 Σεπτεμβρίου στην νέα ημερομηνία 3 Οκτωβρίου

Τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για την παράσταση της 6/9 που αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνια (Τρίτη 3 Οκτωβρίου) χωρίς να χρειάζεται να αντικατασταθούν με νέα! Για τους θεατές που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία στην νέα της ημερομηνία, θα σταλεί email από την Ticket Services με οδηγίες σχετικά με την ακύρωση των εισιτηρίων και την επιστροφή της αξιάς τους στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά. Η διαδικασία της ακύρωσης θα είναι ενεργή έως και την Κυριακή 17/9.

 

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΕΛΕΠΑΠ
ΑΦΜ: 090002794
ΔΟΥ: ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Κόνωνος 16, Αθήνα, 11634

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ