Andy Stott & Demdike Stare / St Paul's Sessions 6

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

St Paul's Sessions 6
www.stpaulssessions.gr

Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος

Ωδείο Αθηνών
Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β' 17-19
(είσοδος από οδό Ρηγίλλης)

Andy Stott & Demdike Stare

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, ώρα 21:00

 

Ο Βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός Andy Stott και το επίσης Βρετανικό ηλεκτρονικό ντουέτο των Demdike Stare σε μια άχαστη double bill live performance στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών και τα St Paul`s Sessions 6.

O Andy Stott κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ με τίτλο "Merciless" το 2006. Έκτοτε ακολουθούν διάφορα EP και remix, με τα άλμπουμ ¨Unknown Exception¨ του 2008 και ¨Luxury Problems¨ του 2012 να τον φέρνουν στο προσκήνιο.

Ως επιστέγασμα ήρθε το άλμπουμ του "Faith in Strangers" το 2014, ένα σύγχρονο κομψοτέχνημα που έχει καταταχτεί ανάμεσα στα κορυφαία άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής της δεκαετίας που μας πέρασε. Το άλμπουμ "Too Many Voices" που ακολούθησε δύο χρόνια αργότερα ήρθε για να επισφραγίσει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του, ενώ τελευταία του δισκογραφική δουλειά είναι το άλμπουμ του με τίτλο "Never the Right Time".

Ανάλογη περίπου πορεία έχουν διανύσει και οι Demdike Stare, οι οποίοι βγήκαν στο προσκήνιο το 2010 με τα άλμπουμ "Liberation Through Hearing" και το "Voices of Dust". Με τον DJ Sean Canty να επιλέγει τα σπάνια samples και τον ηλεκτρονικό παραγωγό Miles Whittaker να τα μετουσιώνει δεξιοτεχνικά σε μουσική, οι Demdike Stare ακροβατούν με μαεστρία ανάμεσα στην electronica και την πειραματική μουσική γνωρίζοντας ευρεία αναγνώριση, φτάνοντας στο 2013 και την κυκλοφορία μιας πλειάδας σημαντικών singles και EP που τάραξαν τα νερά της σύγχρονης μουσικής, με αποκορύφωμα το σπουδαίο άλμπουμ τους "Wonderland" το 2016.

Ειδική μνεία θα πρέπει να δοθεί στην δύσκολη πρόκληση να επενδύσουν μουσικά την σουηδική βουβή ταινία Haxan: Witchcraft through the Ages του 1922, σε μια ανάθεση από το περίφημο British Film Institute αποκομίζοντας εγκωμιαστικές κριτικές και συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ. Αξιοσημείωτη επίσης υπήρξε η κυκλοφορία του άλμπουμ τους "Sketches of Everything" το 2020 σε μια δημιουργική συνεργασία με τον Jon Collin, ενώ πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα τριλογία με τίτλο "Distort Decay Sustain".

Οι σπανιότατες κοινές εμφανίσεις του Andy Stott και των Demdike Stare αποτελούν σημείο αναφοράς για τους απανταχού λάτρεις της σύγχρονης μουσικής, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι αμφότεροι ηχογραφούν ευλαβικά από το ξεκίνημα της καριέρας τους ως και σήμερα στο υπερδραστήριο ανεξάρτητο label Modern Love από το Μάντσεστερ, που αποτελεί επίσης κοινή στέγη των Debit, Flora Yin-Wong, Lucy Railton , Low Jack, Mary Jane Leach, Turinn, Rainer Veil, Millie & Andrea, HATE, G.H. και The Stranger.

Στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών, ο Andy Stott και οι Demdike Stare επιστρέφουν από το Μάντσεστερ στα St Paul’s Sessions 6 για να μας παρουσιάσουν και από κοντά τους λόγους για τους οποίους θεωρούνται από τις πιο πρωτοποριακές μορφές της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, σε μια από τις πιο περίοπτες double bill εμφανίσεις της χρονιάς.


Link: www.soundcloud.com/modernlove


St Paul's Sessions 6
www.stpaulssessions.gr

Αμφιθέατρο Ιωάννη Δεσποτόπουλος, Ωδείο Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 (είσοδος από οδό Ρηγίλλης) + Map link: https://g.page/AthensConservatoire

Οργάνωση - Παραγωγή: Groove Productions info@grooveproductions.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος
Ωδείο Αθηνών

Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19
(είσοδος από οδό Ρηγίλλης)
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
25€ προπώληση
29€ στο ταμείο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
GROOVE PRODUCTIONS
ΑΦΜ: 047507139
www.grooveproductions.gr
info@grooveproductions.gr


St Paul's Sessions 6

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ