2023 ΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΜΥΣΤΗΡΙΟ_0 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Παραλιακό Μέτωπο Ελευσίνας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

2023 ΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΜΥΣΤΗΡΙΟ_0 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣΣάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
Παραλιακό Μέτωπο Ελευσίνας

Η μεγάλη γιορτή της Ευρώπης ξεκινά!


Η Τελετή Έναρξης συνιστά την επίσημη και εμβληματική εκκίνηση του καλλιτεχνικού προγράμματος της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Πρόκειται για μια ανοιχτή σε όλους γιορτή, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 19:00, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης με ένα κεντρικό γεγονός, το Μυστήριο 0, σε σύλληψη Μιχαήλ Μαρμαρινού και σκηνοθεσία Chris Baldwin.

Παράλληλα, από το πρωί έως και αργά το βράδυ, η πόλη της Ελευσίνας γιορτάζει με ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι και πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων σε όλη την πόλη.

Επιπλέον δράσεις θα πραγματοποιηθούν και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Ελάτε στην Ελευσινα για να γίνετε συμμέτοχοι στη μεγαλύτερη και μοναδική αυτή γιορτή της πόλης, της Ελλάδας, της Ευρώπης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ