TicketServices.gr

1821, Ολα στο φως - από το Λύκειον των Ελληνίδων

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«1821, Όλα στο φως»
από το Λύκειον των Ελληνίδων

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Κηποθέατρο Αλκαζάρ - Λάρισα


Το Λύκειον των Ελληνίδων, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων, κρίνοντας ότι ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 αποτελεί μείζον γεγονός, παρουσιάζει την παράσταση «1821, Όλα στο φως», την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 9μμ, στο Κηποθέατρο.

Η παράσταση «1821, Όλα στο φως» επιχειρεί και ρίχνει φως σε σκοτεινές αλλά σημαντικές στιγμές της ελληνικής επανάστασης μέσα από τα τραγούδια, τους χορούς, τις αφηγήσεις, τους θρύλους, τους ύμνους. Με τη βοήθεια πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού καθώς και με την προβολή στοχευμένων επιτόπιων καταγραφών και αφηγήσεων από τα μέρη δράσης του αγώνα φωτίζεται η ιστορία της αιματοβαμμένης πατρίδας μας με συγκλονιστικό τρόπο. Η παράσταση «1821, Όλα στο φως» είναι προϊόν έρευνας, μελέτης, και σκηνικής παρουσίασης του Δημήτρη Α. Τσιπλακούλη, καλλιτεχνικού Δ/ντή του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας. Είναι ένα αφιέρωμα γεμάτο ένταση και συγκινησιακή φόρτιση, το οποίο θα διδάξει, θα συναρπάσει και θα δονήσει τη συνείδηση του θεατή. Σ' αυτό θα συνεισφέρουν και οι εξαιρετικοί μουσικοί, ο Κώστας Δεδούσης, ο Γιάννης Παυλόπουλος, ο Κώστας Παπαδημητρίου, ο Βασίλης Σαραντινός, η κομπανία των Ψαθάδων από τη Νάουσα και ο Θεόδωρος Κυριλλίδης. Και βέβαια, για άλλη μια φορά η έμπειρη χορευτική ομάδα εκπροσώπησης του Λυκείου των Ελληνίδων θα ερμηνεύσει με απαράμιλλο τρόπο τους χορούς μας και τα τραγούδια μας, μέσω των οποίων πιστοποιείται πως οι Έλληνες δεν αναμετρήθηκαν με την οθωμανική αυτοκρατορία για χρήματα και κτήματα. Ούτε ικέτεψαν τα δίκαιά τους με κλάψες και επικλήσεις του οίκτου των δυναστών. Άδραξαν τα ξίφη και τα καριοφίλια, ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο, έκαναν τον σταυρό τους και έβαλαν εναντίον των αλλόπιστων.

Στο πλαίσιο των δύσκολων ημερών που διανύουμε, αλλά χωρίς να λείπει κάτι από την αίγλη και τη λάμψη που αρμόζει στην περίσταση, η παράσταση «1821, Όλα στο φως» διεκδικεί το δικό της μέρισμα συνέργειας και εξωστρέφειας.

Με σεβασμό στις υγειονομικές και κοινωνικές εξελίξεις και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, επιχειρείται αυτή η παράσταση ως ελάχιστος φόρος τιμής στους μάρτυρες- αγωνιστές της επανάστασης του 1821.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ώρα έναρξης: 21.00

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Λάρισα
(χάρτης)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- ταμείο Κηποθεάτρου Αλκαζάρ

* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές
περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% ανά εισιτήριο


E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΑΦΜ: 999681890
ΔΟΥ: ΛΑΡΙΣΑΣ
ΕΔΡΑ: Δηλου 17, 41335, Λάρισα


ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω