15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
στηρίζει τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία


Μέσα στη βαθιά οικονομική, κοινωνική και υγειονομική κρίση που περνά η χώρα, το θέατρο εξακολουθεί να υφίσταται και να εξελίσσεται δυναμικά.

Αυτή η νέα πραγματικότητα την οποία βιώνει ο πλανήτης, αποτυπώνεται στη θεατρική δημιουργία, στα κείμενα και στον τρόπο ερμηνείας τους, στους χώρους υποδοχής και στους θεσμούς που καθορίζουν τη πορεία της, στη συμπεριφορά των θεατών και στους μηχανισμούς διακίνησης του θεάματος ως πολιτιστικού-καταναλωτικού αγαθού.

Σε μία συντονισμένη προσπάθεια, η  επιτροπή του Διαδημοτικού Φεστιβάλ στο πλαίσιο στήριξης και προώθησης του σύγχρονου ελληνικού θεατρικού έργου,  προχώρησε στην υλοποίηση του φετινού προγράμματος της διοργάνωσης, με θεματικό άξονα τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία. Νέες φωνές που μιλούν, προτείνουν, δημιουργούν το δικό τους τοπίο.

Με τη σκέψη πως σήμερα ο θεατρικός λόγος πρέπει να αντανακλά και την κοινωνική ματιά της εποχής, το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, συστήνει στο κοινό οκτώ σύγχρονα ελληνικά θεατρικά έργα (δύο εξ αυτών σε πρώτη παρουσίαση από το θεατρικό εργαστήρι «Εν Δράσει» του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου), επικεντρώνοντας τη δράση του σε μία σοβαρή πολιτική προώθησης του θεατρικού μας πολιτισμού.

Το καλοκαίρι του 2022, οι Δήμοι:Νίκαιας Ρέντη, Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Διονύσου με τα ερασιτεχνικά θεατρικά τους σχήματα, καθώς και ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου και το Πνευματικό του Κέντρο, θα συμμετάσχουν στη συνδιοργάνωση του 15ο Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Το θεατρικό εργαστήρι ¨Εν Δράσει» (που από το 2008, αποτελεί τον εμπνευστή και βασικό συντελεστή του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου), θα συμμετάσχειμετα  έργα του Ταυριώτη δημιουργού Κωνσταντίνου Καφετζή «Ο Λύκος», και της Ευτυχίας Δρακοπούλου  «Ποτέ δεν είναι αργά», τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό. (Σημ.: Τα δύο θεατρικά έργα απευθύνονται  σε θεατές ηλικίας 15+)

Στην δημοτική κοινότητα Ταύρου το πρόγραμμα παραστάσεων του 15ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου, θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σκηνή τουΙδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης| McF, (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Πρόγραμμα παραστάσεων 15ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.

Δημοτική Ενότητα Ταύρου

18/6/22 – Θεατρικό εργαστήρι Μοσχάτου Ταύρου,  (Κων. Καφετζή), «Ο Λύκος»
(Τα έργο απευθύνεται σε θεατές ηλικίας 15+)

19/6/22 – Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Νίκαιας Ρέντη, (Παν. Νικολαίδη), «Της τρελής»

20/6/22 – Θεατρικό εργαστήρι Μοσχάτου Ταύρου,  (Κων. Καφετζή), «Ο Λύκος»
(Τα έργο απευθύνεται σε θεατές ηλικίας 15+)

21/6/22 – Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Νίκαιας Ρέντη, (Β. Κατσικονούρη), «Καλιφόρνια Ντρίμιν»

22/6/22 – Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Αγίου Δημητρίου (Μ. Ρέππα, Θ. Παπαθανασίου), «Ποια Ελένη» 

23/6/22 – Θεατρική ομάδα Δήμου Διονύσου, (Γ. Ριζόπουλου, Ευθ. Μπαλωμένου), «Ατρείδες εν συντομία»

25/6/22 – Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, (Ε. Δρακοπούλου), «Ποτέ δεν είναι αργά»
(Τα έργο απευθύνεται σε θεατές ηλικίας 15+)

26/6/22 – Oμάδα θεάτρου Δήμου Αγ. Παρασκευής, (Κ. Κολόντι), «Πινόκιο» (παράσταση για παιδιά).

27/6/22 – Oμάδα θεάτρου Δήμου Αγ. Παρασκευής, (Λ. Δημητρακοπούλου), «Ιφιγένεια εν γένει».

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
τηλ. 2103418550 - info@mcf.gr
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
18 -27 Ιουνίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου-

ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
- τηλ. 2103418550

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Με την προκράτηση εξασφαλίζετε την δυνατότητα παραλαβής Δελτίου Εισόδου για την επιλεγμένη παράσταση. Η παραλαβή των Δελτίων Εισόδου, θα αρχίσει 90 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης και θα ολοκληρωθεί 45 λεπτά πριν και θα γίνεται στην υποδοχή (reception) του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Η θέση στην οποία θα καθίσετε εξαρτάται από την ώρα προσέλευσής σας. 
  • Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το Δελτίο Εισόδου σας στον παραπάνω χρόνο η θέση σας θα ακυρωθεί και θα δοθεί σε θεατή από τον κατάλογο αναμονής. Σε περίπτωση εμφάνισής σας και εφόσον έχει δοθεί η θέση σας, τότε έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στον κατάλογο αναμονής και εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις να παρακολουθήσετε την εκδήλωση. 
  • Εάν εξαντληθούν οι θέσεις κατά την διαδικασία της προκράτησης, θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής σε κατάλογο αναμονής.
  • Προκειμένου να ισχύσει το αίτημά σας για τον κατάλογο αναμονής θα πρέπει να βρίσκεστε το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 45 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Σε περίπτωση κενών θέσεων θα ανακοινωθούν οι αριθμοί των αποδείξεων με σειρά προτεραιότητας (θα πρέπει να έχετε μαζί σας την απόδειξη).
  • Η θέση στην οποία θα καθίσετε εξαρτάται από τις κενές διαθέσιμες θέσεις. Σε κάθε περίπτωση η απόδειξη δεν αποτελεί κατοχύρωση θέσης για την παρακολούθηση της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει.
  • Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που δεν υπάρξει διαθέσιμη θέση για να καλυφθεί το αίτημά σας
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ