Αριστοτέλης Ρήγας & Ζήσης Ρούμπος: ΧΑΣΤΑΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Stand up comedy
"ΧΑΣΤΑΓΚ"

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΛΑΥΡΙΟ
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, 21:00
"Τα χρόνια της Αθωότητας" | Cinemax
(Λεωφ. Σουνίου 6, Λαύριο)

ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, 21:00
Κοράλι | Cinemax
(Αφροδίτης 32, Σαρωνίδα)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
12€ Προπώληση γενική είσοδος
15€ Ταμείο γενική είσοδος

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
100 ' (χωρίς διάλειμμα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HORIZONS ΙΚΕ
Λογιστικά - Φοροτεχνικά
ΑΦΜ: 801138418
ΔΟΥ: Ηλιούπολης
ΕΔΡΑ: Ηροδότου 32, Ηλιούπολη
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Stand up comedy
Ζήσης Ρούμπος - Αριστοτέλης Ρήγας

"ΧΑΣΤΑΓΚ"

"Τα χρόνια της Αθωότητας" | Cinemax - ΛΑΥΡΙΟ
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, 21:00

Κοράλι | Cinemax - ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, 21:00

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας, δυο σπεσιαλίστες στο είδος του stand up comedy, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την “double bill” παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας με τον τίτλο «Χάσταγκ»!

 

Παλιότερα και νεότερα κείμενα, μουσική κωμωδία, σύντομα και μεγαλύτερα αστεία παρελαύνουν επί σκηνής σε αυτή τη μοναδική παράσταση! Θα είναι «χασταγκ» τέλεια!

 

Μετά τις sold out εμφανίσεις τους τον περασμένο χειμώνα, έρχονται για λίγες μόνο παραστάσεις στην αυλή του θεάτρου «χυτήριο» με την επιτυχημένη συνταγή τους, που τελειώνει με μια μουσικοκωμική σύμπραξη – έκπληξη!

 

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μουσικός και stand up comedian, ασχολείται με την κωμωδία εδώ και 8 χρόνια, έχει μέχρι στιγμής δυο σόλο παραστάσεις στο ενεργητικό του («musicomedy» και «τουρλού») με πέντε αστέρια στις κριτικές του Αθηνοράματος, συμμετοχές σε όλα τα εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας και sold out παραστάσεις στην Αθήνα, την επαρχία και το Εξωτερικό.

 

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός/ stand up comedian, πέρα από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ασχολείται με το stand up από το 2006. Το 2016 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση «ΠΟΖΑ ΜΗΔΕΝ». Δεν έχει ιδέα πόσα αστέρια έχει πάρει στο Αθηνόραμα, ελπίζει έξι. 

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω