ΕΛΕΝΗ ΠΕΡΙΝΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΦΙΓΓΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΦΙΓΓΑ
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
τηλ. 2114096149 - 6987844845
www.sfiga.gr

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
- είσοδος: 13€
με μπύρα ή κρασί

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr
με χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανα εισιτήριο
Public

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να κατεβάσετε voucher σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΜΠΙΡΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΑΦΜ: 072551070
ΔΟΥ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΕΔΡΑ: ΚΗΦΙΣΙΑΣ 119, ΑΘΗΝΑ
PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΕΛΕΝΗ ΠΕΡΙΝΟΥ
"Στην άκρη αυτού του κόσμου"
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
Μουσική σκηνή Σφίγγα


Η Ελένη Περινού, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Σφίγγα, 
τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στην άκρη αυτού του κόσμου» 
που κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο. 

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Χρίστος Τσιαμούλης, Βασίλης Σκουλάς και η ίδια η δημιουργός. 
Ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, στιχουργός και μουσικός, ζει και εργάζεται στην Κρήτη. Η πρώτη της μουσική παρουσίαση με τη φωνή της και με δικούς της στίχους έγινε το 1997 με το άλμπουμ «Περγαμηνή» και ακολούθησε μια συνεργασία χρόνων με τον συνθέτη Χρίστο Τσιαμούλη, όπου δικοί της στίχοι ερμηνεύτηκαν από γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Λιζέτα Καλημέρη, Μανόλης Λιδάκης, Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου, Κατερίνα Παπαδοπούλου κ.ά.  

Τα καινούργια της τραγούδια, είναι μια ιστορία ζωής κι ένα καταστάλαγμα ψυχής,  που ξυπνούν νοσταλγικές μνήμες και αγγίζουν την καρδιά. 

«Της μοίρας τα χρυσά», είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζειi, μέσα από την ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού και μας φέρνει σε επαφή με το πιο βαθύ και μυστικό νόημα της ζωής. 
«ΕίνΆ η ζωή μας βιαστική» με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, και «ΤΆ ουρανού» με την Λιζέτα Καλημέρη, συνεχίζουν στον ίδιο καμβά να κεντούν λαϊκά και έντεχνα ερωτηματικά και αναζητήσεις, πίσω από αυτά που βλέπουν τα μάτια. «Κει στην άκρη αυτού του κόσμου» με τον Βασίλη Σκουλά, αναδύει την ομορφιά του κρυμμένου παράδεισου της ανατολικής Κρήτης, την πατρίδα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, την όμορφη Σητεία. «Και πίσω απΆ το παράθυρο» μαζί με το «ΣΆ ακρωτήρι ξεχασμένο» με τη φωνή του Χρίστου Τσιαμούλη, μας ταξιδεύουν ακόμα σε πιο κρυφά μονοπάτια της ψυχής κι αυτού του μαγικού τόπου. 

Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 21:00 
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω