Οινόραμα 2020

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Ζάππειο Μέγαρο - Αθήνα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Οινόραμα 2020
Ζάππειο Μέγαρο - Αθήνα


Κυριακή 3 - Δευτέρα 4 - Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ώρες λειτουργίας
10.00 - 19.00Το Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο και το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου της Ελλάδας. Φέτος διεξάγεται Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, 3, 4, 5 Μαϊου 2020 (10:00-19:00) στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πάνω από 2.000 κρασιά από 300 και πλέον οινοποιεία Ελλάδας και εξωτερικού θα βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο. Ανάμεσά τους, καθιερωμένα εμπορικά σήματα, νέες κυκλοφορίες και κρασιά της καταπληκτικής εσοδείας 2019 ―αναμφίβολα μία από τις καλύτερες των τελευταίων 50 ετών. Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις και πολλές επιμέρους γευστικές δοκιμές.

Ανάμεσα στις χιλιάδες ετικέτες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις καλύτερες και πιο ακριβές του ελληνικού αμπελώνα, κρασιά-εκπροσώπους όλων των ονομασιών προέλευσης της χώρας και τις πιο διαδεδομένες γηγενείς ποικιλίες αμπέλου που είναι, τη στιγμή αυτή, η αιχμή του δόρατος του ελληνικού κρασιού.

Είσοδος 12€ με προαγορά εισιτηρίου από ticketservices.gr & Public. Περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι και κατάλογο με όλα τα κρασιά και τα αποστάγματα της έκθεσης. Πληροφορίες και εγγραφές στο www.oenorama.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
Αθήνα
(χάρτης)

ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ
3 - 4 - 5 ΜΑΪΟΥ 2020
ώρες λειτουργίας: 10.00 - 19.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15 € γενική είσοδος
(στα ταμεία της έκθεσης)

12 € τιμή προπώλησης
(από Ticket Services & Public)


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
VINETUM
ΑΦΜ: 099109670
ΔΟΥ: ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ
info@vnetum.gr
τηλ. 2107660560

Επίσημη ιστοσελίδα
https://www.oenorama.com/

Όροι αγοράς δικαιώματος εισόδουΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ