Σεσουάρ για Δολοφόνους - 2024

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

PRESENTATION

«Σεσουάρ για Δολοφόνους»Η αγαπημένη διαδραστική παράσταση, η πιο αλλοπρόσαλλη και απολαυστική
“Who done it” κωμωδία, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες που αγαπούν το χιούμορ,
το μυστήριο και το να γίνονται μέρος της παράστασης


Οι ύποπτοι που βρίσκονται επί σκηνής, απευθύνονται όλο και περισσότερο στο κοινό που τους παρακολουθεί και το προκαλούν να γίνει πιο παρατηρητικό, πιο καχύποπτο και να απαντήσει στο σατανικό ερώτημα:

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου; Ιδού το σατανικό μυστήριο!

Ο τσαχπίνης κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα (Άνδρη Θεοδότου), η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη (Αρετή Πασχάλη) ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας, (Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου);

Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, διότι ο  αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς)  θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Μαζί του και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!

Μία μικρή υπενθύμιση της υπόθεσης: Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε!

INFO

Αύλειος Χώρος Ξενία
Αργοστόλι
Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 | 21:15
Καφαλονιά 281 00
(χάρτης) | tickets >


Θερινό Θέατρο
Κάστρου Μυτιλήνης
Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 | 21:15
Λέσβος 811 00
(χάρτης) | tickets >


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό: 20€ 
Μειωμένο: 18€
(φοιτητικό-ανέργων)


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%
επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά

TERMS & CONDITIONS
click here

PRODUCTION DETAILS
ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 996996611
ΔΟΥ: Δ' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΑΜΑΛΙΑΣ 71 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 54640

TICKETS - SELECT EVENT
  • ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
    Saturday 27 July 2024, 21:00 Σεσουάρ για Δολοφόνους - 2024 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - Σεσουάρ για Δολοφόνους - 2024 ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΙΑ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ TICKETSAvailability:    
  • ΛΕΣΒΟΣ
    Thursday 08 August 2024, 21:15 Σεσουάρ για Δολοφόνους - 2024 ΛΕΣΒΟΣ - Σεσουάρ για Δολοφόνους - 2024 ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ TICKETSAvailability:    
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ