ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΣΤΟΡΓΗΣ»

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ''ΣΤΟΡΓΗΣ''

Διοργάνωση: ΣΤΟΡΓΗ - ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΡΩΓΗΣ
  • 19 Φεβρουαρίου 2020
    Τετ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών "ΣΤΟΡΓΗ" με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής διοργανώνει μία μοναδική μουσική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά της "ΣΤΟΡΓΗΣ" ενώνοντας τη φωνή του αγαπημένου Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου με τις μουσικές του μεγάλου Έλληνα σύγχρονου συνθέτησ Στέφανου Κορκολή, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20.00 στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής. Ο Αντώνης Ρέμος θα ερμηνεύσει μερικές διαχρονικές επιτυχίες τους διεθνούς φήμης συνθέτου και πιανίστα Στέφανου Κορκολή και άλλων καταξιωμένων συνθετών. Μαζί τους η εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη.

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών "ΣΤΟΡΓΗ"
Η ΣΤΟΡΓΗ ιδρύθηκε το 1991, μετά από την πρωτοβουλία της κας Τίμης Μπακατσέλου μαζί με μια ομάδα γυναικών, που είχαν την κοινωνική ευαισθησία και το όραμα να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα καρκινοπαθή παιδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά και του ευρύτερου γεωγραφικού χώρου.
Ασχολήθηκε και ασχολείται με διάφορα έργα βοηθώντας τα άρρωστα παιδιά και τους γονείς όπου και όπως είναι δυνατόν. ΤΟ πρώτο μεγάλο έργο της ΣΤΟΡΓΗΣ είναι το Αιματολογικό Κέντρο "ΣΤΟΡΓΗ" το οποίο κατασκεύασε εξόπλισε επιστημονικά και ξενοδοχειακά και εχάρισε στο Νοσοκομείο "Γ. Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα κέντρο μοναδικό στην Ελλάδα και στην Ν. Α. Ευρώπη και ένα από τα πολύ λίγα στον κόσμο σαν αυτόνομο. Δηλαδή δεν χρειάζεται υποστήριξη από κανένα άλλο τμήμα του Νοσοκομείου. Καταλαμβάνει στεγασμένους χώρους 4.000 τετραγωνικών μέτρων, σε 3 ορόφους και διαθέτει 58 κρεβάτια. Με αυτό το έργο δημιουργήθηκε ένα πλαίσιο ΣΤΟΡΓΗΣ για δεκάδες άρρωστα παιδιά.
Το δεύτερο μεγάλο έργο της ΣΤΟΡΓΗΣ είναι η δημιουργία και η λειτουργία ενός ξενώνα στην περιοχή της Καλαμαριάς, για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται για θεραπεία από περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο Ξενώνας εγκαινιάστηκε το 2016 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και λειτουργεί κανονικά φιλοξεώντας δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς τους για όσι διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους. Αποτελείται από 4 ορόφους συνολικού εμβαδού περίπου 2.000 τ.μ. Ο Ξενώνας διαθέτει 19 δίκλινα δωμάτια με ατομικό λουτρό, κουζίνα σε κάθε όροφο, τραπεζαρία, κυλικείο, χώρους για πλυντήρια - στεγνωτήρια, βοηθητικούς χώρους, χώρους αναψυχήςκαθώς και χώρους διδασκαλίας ώστε τα παιδιά να μην χάνουν την επαφή τους με τα μαθήματά τους. Εξοπλισμένος με διάφορυς ειδικούς χώρους αλλά και βοηθητικούς χώρους ο Ξενώνας δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες τους.
Οι πηγές των εσόδων της ΣΤΟΡΓΗΣ προέρχονται από τις ετήσιες συνδρομές των μελών, τις χορηγίες, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και τις δωρεές των πολιτών που συγκινούνται από το έργο της. Η ΣΤΟΡΓΗ δεν έχει ζητήσει ποτέ καμία κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής
Οι σημαντικότεροι επιχειρηματικοί φορείς της Θεσσαλονίκης συνένωσαν τις δυνάμεις τους και ίδρυσαν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής. Οι φορείς αυτοί είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΑ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής σήμερα υποστηρίζει 100 ιδρύματα, ενδιάμεσους φορείς και συσσίτια σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο. Σκοπός ίδρυσής του είναι η κινητοποίηση εταιριών σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στην καθημερινότητά τους και κυρίως τα παιδιά.
Παράλληλα, κύριος στόχος τους είναι η ανάπτυξη μιας κουλτούρας αλληλεγγύης, εθελοντισμού και αγάπης κυρίως στη νέα γενιά. Τα σημερινά παιδιά - οι αυριανοί ηγέτες είναι σημαντικό να αναπτύξουν κοινωνική ευαισθησία για να δημιουργήσουν μια καλύτερη κοινωνία.
Το 2018 το Δϊκτυο ψηφίστηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO ως βέλτιστη πρακτική για τη χώρας μας και παρουσιάστηκε στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της ως ελληνικό πετυχημένο project.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

60€, 40€, 30€, 20€, 15€

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω