Μαρμελάδα Φράουλα Πανηγύρι

ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44
104 35, Αθήνα
(χάρτης)


ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ γενική είσοδος

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
70 ' (χωρίς διάλειμμα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HORIZONS ΙΚΕ
Λογιστικά - Φοροτεχνικά
ΑΦΜ: 801138418
ΔΟΥ: Ηλιούπολης
ΕΔΡΑ: Ηροδότου 32, Ηλιούπολη
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Μαρμελάδα Φράουλα Πανηγύρι

Λίγο πριν ακουστεί η πιο άχρηστη ευχή στον πλανήτη, το "Καλή Παναγιά", οι δύο stand up κωμικοί και επικεφαλής του καλυτεροτερότερου podcast στον πλανήτη, έρχονται στο Χυτήριο για κάτι απροσδιόριστο. Πρέπει να είσαι εκεί για να πειραματιστούμε επάνω σου. Λέμε να ηχογραφήσουμε για πρώτη φορά ένα επεισόδιο "Μαρμελάδα Φράουλα" μπροστά σε ζωντανούς ανθρώπους κι όχι ζωντανούς τοίχους, όπως έχουμε συνήθως. 

Μαζί με αυτό, λέμε να κάνουμε και λίγο αρχέγονο στάν-τακόμετι, με νέα κείμενα και φρέσκιες περούκες.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναγκάσουμε άλλο ένα άνθρωπο να ακυρώσει τις διακοπές του, οπότε θα έχουμε στην παρέα μας τους αγαπημένους παραγωγούς του  vidcast "Μες στη Μέση", Πάρη Ρούπο και Κωνσταντίνο Μπούρα-Μπαϊμάκο.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθεί μια βραστή γίδα, θα ακουστεί η λέξη "λοταρία" από το μικρόφωνο,ο μικρός Γιαννάκης θα αναζητήσει τη μάνα του δίπλα στον χαλβά Φαρσάλων.
Πότε: Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020
Που: Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44
Πόσο: 10 ευρώ (με γίδα)

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω