TicketServices.gr

Καλικαντζαροζαβολιές!!!

Βοτανικός Κήπος Διομήδους -

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Μια παράσταση-παιχνίδι με έντονη συμμετοχή των παιδιών

 για παιδιά 3-7 ετών

Η αγαπημένες ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ δημιούργησαν για τα παιδιά μια ακόμα παράσταση παιχνίδι και μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε τι θα συμβεί όταν η μουσική συναντά τα τρομερά καλικαντζαράκια! Τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα ξωτικά της Ελληνικής παράδοσης, προκαλούν με τις ζαβολιές τους και μας προσκαλούν σε παιχνίδι, χορό και τραγούδι!
Από τη δημιουργό των sold out παραστάσεων «Ο Δράκος των χρωμάτων», «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος...» Άννα Σεβαστή Τζίμα, οι «Καλικαντζαροζαβολιές» μας μεταφέρουν σ' έναν κόσμο όπου τα Χριστούγεννα αποκτούν ένα άλλο νόημα… Είναι ο καιρός για να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας και να αναθεωρήσουμε τις πράξεις μας… με γνώμονα την καλοσύνη.

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν κάτω από τη γη οι καλικάντζαροι, μα κάθε που ερχόταν τα Χριστούγεννα ανέβαιναν στον κόσμο τον ανθρώπων για να κάνουν όλων των ειδών τις αταξίες!

«Μπαίνουμε κρυφά μέσα στα σπίτια για να φάμε όλη την πίτα, για να φάμε το γλυκό να λερώσουμε τα τζάμια και να χορέψουμε τρελό… καλικαντζαροχορό!

Μικροί καλικάντζαροι ετοιμαστείτε για τις πιο τρελές χριστουγεννιάτικες ζαβολιές !»

Τα Καλικαντζαράκια, τα  ξωτικά των Ελληνικών Χριστουγέννων έρχονται και φέτος να κάνουν τον κόσμο άνω κάτω! Με μουσική και παιχνίδι θα ταξιδέψουμε σ' ένα Χριστουγεννιάτικο κόσμο όπου το παραμύθι συναντάει την παράδοση!

Η παράσταση είναι σχεδιασμένη για παιδιά από 3-7 ετών.

Τα παιδιά μπορούν να έρθουν φορώντας κόκκινα σκουφάκια, εάν το επιθυμούν!

Σύλληψη – κείμενο – σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Παίζουν: Πελαγία Γιαννουλάτου, Μάρω Καραγεώργου, Κώστας Παπάζογλου

Βοτανικός κήπος Διομήδους (Στο Ξύλινο σπιτάκι και στο Ξέφωτο όταν το επιτρέπει ο καιρός!)

Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης
Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν το 1993 από τον ηθοποιό και άνθρωπο του θεάτρου Θωμά Κινδύνη, από τότε μέχρι σήμερα έχουν μια πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο του πολιτισμού, δημιουργώντας παραστάσεις αλλά και εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Έχοντας προσεγγίσει μεγάλα έργα Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας, Έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, Παραλογές και Παραμύθια. Οι Μορφές Έκφρασης έχουν συμμετέχει σε μεγάλα Φεστιβάλ και έχουν μια συνεχή πορεία στο Πολιτιστικό τοπίο της χώρας αλλά και της Κύπρου.

Παιδική Σκηνή
Η παιδική σκηνή μας έχει μια πολύ δυνατή παρουσία και εδώ και 18 χρόνια παράγει νέα έργα για παιδιά έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες. Οι sold out παραστάσεις μας: “Κού-κου! Μια βόλτα στο δάσος», «Ο δράκος των χρωμάτων», «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος», «Που ζει ο Άγιος Βασίλης» κ.α. έχουν κερδίσει τις καρδιές μεγάλων και μικρών θεατών που πάντα ενθουσιάζονται σε κάθε μας έργο.

Η δημιουργός της παράστασης:
Άννα Σεβαστή Τζίμα
Ή Άννα έχει δημιουργήσει δεκάδες έργα για παιδιά, έχοντας σπουδάσει θέατρο, μουσική και παιδαγωγική του θεάτρου , δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου, διακρίνεται για τα έργα της και της πρωτότυπες σκηνοθεσίες της, που πάντα συνδυάζουν τη ζωντανή επί σκηνής μουσική επί σκηνής με την οργανωμένη διάδραση των παιδιών. Οι παραστάσεις της έχουν παρουσιαστεί τόσο στην Ελλάδα , όσο και στην Κύπρο και διακρίνονται για τη ζωντάνια και τη μελωδία που κυριαρχούν σε αυτές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 3464903, 210 3464002
Mail : morfesekfrasis@gmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βοτανικός Κήπος Διομήδους 
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι
(Χάρτης)

Απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 7

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€  γενική είσοδος
8€ οικογενειακό (3+ άτομα) , ομαδικό (10+ άτομα),   άνεργοι, πολύτεκνοι, εγγεγραμμένα μέλη των Μορφών Έκφρασης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- Ταμείο: Πανεπιστημίου 39

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

ΑΦΜ: 090247054
ΔΟΥ: ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΛΚΜΗΝΗΣ 13, Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω