Ακύρωση: Jazz Chronicles: Μιχάλης Καταχανάς Quintet

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - ΦΑΡΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Φάρος

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ώρα: 21:00

Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω μέτρων δημόσιας υγείας θα λάβετε ενημέρωση μέσω email. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ μέσω της ιστοσελίδας μας snfcc.org.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των νέων κυβερνητικών μέτρων δημόσιας υγείας η συναυλία ακυρώνεται.

Το ευρηματικό τζαζ κουιντέτο του Μιχάλη Καταχανά έρχεται στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ για μια ατμοσφαιρική βραδιά με οργανικά κομμάτια και συνθέσεις που εκκινούν από την παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου και περιπλανώνται δημιουργικά στους δρόμους της σύγχρονης ευρωπαϊκής τζαζ.

Το 2012 ο Μιχάλης Καταχανάς δημιούργησε το μουσικό του σχήμα, αρχικά υπό τη μορφή κουαρτέτου. Με αυτό το σχήμα πραγματοποίησε συναυλίες σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, ενώ παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε να συνθέτει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Σταδιακά, το κουαρτέτο εξελίχθηκε σε κουιντέτο, σηματοδοτώντας μια νέα δημιουργική περίοδο. Αυτήν την εξέλιξη του σχήματος θα παρακολουθήσουμε στη συναυλία του Μιχάλης Καταχανάς Quintet στο ΚΠΙΣΝ. Εξερευνώντας την ελληνική, μεσογειακή και βαλκανική μουσική κληρονομιά, το κουιντέτο δημιουργεί και μας μεταφέρει έναν προσωπικό ήχο, όπου η παράδοση συνδιαλέγεται με την αμερικάνικη, την ευρωπαϊκή και την avant-garde τζαζ μέσω πρωτότυπων συνθέσεων και αυτοσχεδιασμών.

Ο Μιχάλης Καταχανάς, πολυπράγμων συνθέτης και μουσικός με αναγνωρίσιμο ήχο στη βιόλα, κινείται αριστοτεχνικά ανάμεσα στα διάφορα μουσικά είδη. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες συναυλίες και συμμετοχές στην εγχώρια και διεθνή δισκογραφία.

Συντελεστές:
Μιχάλης Καταχανάς, βιόλα
James Wylie, σαξόφωνο
Θοδωρής Κότσυφας, κιθάρα
Γιάννης Παπαδόπουλος, πλήκτρα
Δημήτρης Κλωνής, τύμπανα

 

Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω μέτρων δημόσιας υγείας θα λάβετε ενημέρωση μέσω email. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ μέσω της ιστοσελίδας μας snfcc.org.

Κυριακή 29/03  |  21.00 

 

Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους, για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου, ισχύουν τα εξής:
·    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε on-line ή τηλεφωνικά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα σας χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας
·    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με μετρητά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει κατόπιν επίσκεψής σας στα ταμεία (έως και 05/04)
·    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τραπεζική κάρτα, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα σας χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας
·    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39) είτε με τραπεζική κάρτα είτε με μετρητά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει κατόπιν επίσκεψής σας στα ταμεία  (έως και 12/04)

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω