Ακύρωση: Jazz Chronicles: Koutsonanos & Gayer Duet

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - ΦΑΡΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Φάρος

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ώρα: 21:00


Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω μέτρων δημόσιας υγείας θα λάβετε ενημέρωση μέσω email. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ μέσω της ιστοσελίδας μας snfcc.org.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των νέων κυβερνητικών μέτρων δημόσιας υγείας η συναυλία ακυρώνεται.

Το Koutsonanos & Gayer Duet, ένα δεξιοτεχνικό σχήμα της ευρωπαϊκής τζαζ σκηνής, παρουσιάζει στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ μια βραδιά με πρωτότυπες συνθέσεις, περιπετειώδεις αυτοσχεδιασμούς και ευρηματικές ενορχηστρώσεις που κινούνται από την παραδοσιακή μέχρι και τη μοντέρνα τζαζ.

Με σημαντικές βραβεύσεις, δισκογραφία και πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, ο κοντραμπασίστας Βασίλης Κουτσονάνος και ο πιανίστας Matyas Gayer, αριστούχοι του Μουσικού Τμήματος της Σχολής Καλών Τεχνών του Graz (Αυστρία), συνυφαίνουν τις διαφορετικές πολιτισμικές τους αναφορές και την αγάπη τους για την αυτοσχεδιαστική μουσική στο Koutsonanos & Gayer Duet.

Ο Ούγγρος Matyas Gayer, «ένας από τους πρωταγωνιστές της επόμενης γενιάς της τζαζ», όπως έχει χαρακτηριστεί από τον David Hazeltine, έχει τιμηθεί με το Gramofon Award, το κορυφαίο ουγγρικό βραβείο για την τζαζ, και έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με εξέχοντα μέλη της παγκόσμιας τζαζ σκηνής, όπως ο Louis Hayes και ο Peter Washington.

Ο Βασίλης Κουτσονάνος είναι ένας μουσικός που, όπως αναφέρει και ο Greg Cohen, έχει «εκφραστικό και μελωδικό παίξιμο, βασισμένο στην υψηλή αισθητική». Έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές τζαζ ορχήστρες και είναι ιδρυτικό μέλος του τζαζ κουαρτέτου “4Seasons” με το οποίο εμφανίζεται σε μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης. Συνεργάζεται, επίσης, ως ανεξάρτητος μουσικός με σπουδαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (Brasel, DeRose, Abene, Ραφαηλίδη, Κλαμπάνη, Κοντραφούρη, Μάλαμα, κ.ά.).

Συντελεστές:
Βασίλης Κουτσονάνος, κοντραμπάσο
Matyas Gayer, πιάνο

Κυριακή 15/03  |  21.00 

Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους, για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου σας, ισχύουν τα εξής:
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε on-line ή τηλεφωνικά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα σας χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με μετρητά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει κατόπιν επίσκεψής σας στα ταμεία (έως και 05/04)
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τραπεζική κάρτα, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα σας χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39) είτε με τραπεζική κάρτα είτε με μετρητά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει κατόπιν επίσκεψής σας στα ταμεία  (έως και 12/04)

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω