Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ | Βασίλης Σαλέας, Κατερίνα Στανίση, Σαράντης Σαλέας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ευριπίδειο Θέατρο
Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 12€
Στο ταμείο: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρεώση υπηρεσίας

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Εlevents
ΣΚΙΑΔΑ ΚΩΝ. ΕΛΕΝΗ
ΑΦΜ: 115912258
ΔΟΥ: Αμαρουσίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η συνάντηση

Βασίλης Σαλέας
Κατερίνα Στανίση
Σαράντης Σαλέας


Σαλαμίνα
Ευριπίδειο Θέατρο
Κυριακή 18 Αυγούστου 2019


Βασίλης Σαλέας, Κατερίνα Στανίση, Σαράντης Σαλέας: καλλιτέχνες βαθιά ριζωμένοι στο καλλιτεχνικό στερέωμα εδώ και πολλά χρόνια, από τραγούδι σε τραγούδι.

Ο Βασίλης Σαλέας, ο μεγαλύτερος από τους Έλληνες solist, δεξιοτέχνης του κλαρίνου ανέδειξε τις ανεξάντλητες δυνατότητες του οργάνου πέρα από την παραδοσιακή μουσική στις σύγχρονες συνθέσεις και μουσικές αναζητήσεις. «Το αίσθημα που βγαίνει από την ψυχή ζωντανεύει το κλαρίνο και το κάνει να ξεχωρίζει».

Η Κατερίνα Στανίση θεωρείται μια από τις μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα και συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

Ο Σαράντης Σαλέας, σταθερή αξία μέσα στο χρόνο, με πολλές και μεγάλες συνεργασίες, με τελευταία μεγάλη επιτυχία «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες», συνεχίζει και φέτος το καλοκαίρι την μετάδοση και συνέχεια του καλού ελληνικού τραγουδιού, μέσα από τις εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Εν όψει των συναυλιών τους το καλοκαίρι 2019 σε όλη την Ελλάδα, με την επταμελή ορχήστρα τους, παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια και μεγάλων Ελλήνων, ξένων συνθετών και διαχρονικά λαϊκά με «άρωμα» Ελλάδας.

Ένα πρόγραμμα που θα απογειώσει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση του κοινού...

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες μας καλούν να αφουγκραστούμε τα ακούσματα τις ψυχής τους και να αισθανθούμε τη δύναμη και το πάθος της ελληνικής μουσικής.

Παραγωγή & Οργάνωση Παραγωγής: Εlevents

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω