ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: «ανείπωτα»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Παύλου Μελά 8, 59132, Βέροια
τηλ. 2331078100

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Εξώστης: 13€
Πλατεία: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
στο tickets.public.gr

και στην Ticket Services
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr

E-TICKET

Με την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας, μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF (e-ticket) και να το εκτυπώσετε, ώστε να περάσετε με αυτό κατευθείαν στην αίθουσα την ημέρα της παράστασης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

MENTA ART EVENTS
ΑΦΜ: 043535227
ΔΟΥ: ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΛΑΝΙΤΗ 4, ΑΘΗΝΑ, 11363

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
«Ανείπωτα»

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας

Στα τραγούδια της καρδιάς του θα μάς ταξιδέψει φέτος ο Γιάννης Κότσιρας. Ανήσυχος και με διαρκή διάθεση για ανανέωση, ο αγαπημένος ερμηνευτής αποφάσισε, με τις φετινές ζωντανές του εμφανίσεις του να πάει κόντρα στο προβλέψιμο. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει δεν θα στηρίζεται, όπως θα περίμενε κανείς, στα πιο δημοφιλή τραγούδια του, αλλά σε εκείνα που μπορεί να μην παίχτηκαν τόσο πολύ, κατέχουν όμως σημαντική θέση στην ψυχή του.

Όταν επιχειρείς να δομήσεις ένα καινούριο πρόγραμμα πάντα είσαι εγκλωβισμένος σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Μία από τις δυσκολότερες είναι να συνδυάσω τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και τα τραγούδια που έχω αγαπήσει εγώ ως ερμηνευτής περισσότερο. Αρκετές φορές αυτά τα τραγούδια δεν ταυτίζονται. Έτσι λοιπόν, φέτος αποφάσισα να πω τραγούδια από τη δισκογραφία μου που έχουν μείνει έξω από τα προγράμματά μου. Να τραγουδήσω, με μία λέξη, τα δικά μου «ανείπωτα».

Και αναφέρεται σε τραγούδια πολύ όμορφα, όπως «Η μεγάλη αποκάλυψη», το «Να 'χα δυο ζωές», το «Alma Libre», το «Όπου πας θα σε κοιτάζω» και πολλά άλλα που θα αποτελούν και το βασικό κορμό της νέας μουσικής παράστασής του.

Το πρόγραμμα θα συμπληρώνεται με μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Άκης Πάνου, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και πολλοί ακόμα που επίσης δεν έχει "αγγίξει" ερμηνευτικά μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής.  

Μαζί του: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, Μανος Γρυσμπολάκης: ακκορντεον. Τον ήχο επιμελειται ο Λάμπρος Μπούνας και ο Στρατής Καραδημητράκης.

Προπώληση Εισιτηρίων

  • Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας
  • Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο
  • Καφέ Μπρίκι
  • Public
  • www.ticketservices.gr
  • Πληροφορίες: 2331078100

    Οργάνωση Παραγωγής: Menta Art Events - www.menta3.com - 2108617577