16ο Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
16o ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΤ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΕΔΕ
Λεωφ. Ιωνίας και Ιακωβάτων
Αθήνα, 111 44
(χάρτης)

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2019
09:00πμ με 18:00μμ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Early Bird (ισχύει έως 30/4)
Γενική είσοδος: 10€
Φοιτητικό: 7€

Κανονική τιμή
Γενική είσοδος: 12€
Φοιτητικό: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Ειδικός Λογαριασμών Κονδυλίων Ερευνας
Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
ΑΦΜ: 090034337
ΔΟΥ: Δ' Αθήνας
ΕΔΡΑ: Πατησίων 76, Αθήνα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

16ο Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ

Κρατήστε θέση στο συναρπαστικό ταξίδι
της Τεχνητής Νοημοσύνης

στις 14 Μαΐου 2019 στην Αθήνα

Οι φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), για 16η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ, πιο ανανεωμένο από ποτέ, με θέμα «Management & AI: Deep Learning in Reinventing Business Process Optimization» στις 14 Μαΐου 2019.

Το Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ 2019 (ΦΣΔΕΤ) θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Χώρο της ΕΕΔΕ, και θα κάνει μια «βουτιά» στα άδυτα της τεχνητής νοημοσύνης, διερευνώντας τρόπους ενσωμάτωσης και αξιοποίησής της στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Με τα ηνία της οργάνωσης του επιστημονικού συνεδρίου στους φοιτητές, στόχος του ΦΣΔΕΤ, από το 2004, αποτελεί η ενημέρωση και η περαιτέρω εξοικείωση της φοιτητικής κοινότητας με τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο των νέων τεχνολογιών. Το συνέδριο προσφέρει στους φοιτητές (από προπτυχιακούς έως διδακτορικούς) να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, και ταυτόχρονα να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στον ακαδημαϊκό ερευνητικό χώρο. Το «Call for Papers» έχει πλέον ανοίξει, με την υποβολή εργασιών για την ημέρα του συνεδρίου, με καταληκτική ημερομηνία τις 19 Απριλίου.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα μας καθώς και τα προφίλ μας στα social media (Instagram και Facebook).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες και το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία γνώσης!


Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω