TicketServices.gr

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC | Κωνσταντής Πιστιόλης

Βάντα Συκιά, Βέροια Ημαθίας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Βάντα Συκιά, Βέροια Ημαθίας

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Ωρα προσέλευσης 7.00μμ

8.00μμ
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC !
Κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ; Με αυτό το ερώτημα ξεκίνησαν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, όταν ο Γιώργος Σταυρίδης (νταούλι, θρακιώτικη λύρα, φωνή) και ο Βαίτσης Χαρακοπίδης (γκάιντα, καβάλ, ζουρνάς, φωνή) βρέθηκαν το 2008 και ξεκίνησαν να παίζουν τα τραγούδια των διαφορετικών μουσικών ειδών που αγαπάνε. Με εμφανίσεις σε πολύ διαφορετικά μέρη (γάμους, πανηγύρια, δρόμους, φεστιβάλ κλπ) και με οδηγό το πάθος τους για τη μουσική συνάντησαν σε ένα αυτοσχεδιαστικό jam session τον Πάνο Γκίνη με την κιθάρα του και πλέον οι Θραξ Πανκc είναι ασταμάτητοι!

Αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς τη λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους. Οι τρείς Θρακιώτες με εργαλεία τους γκάιντες, λύρες, νταούλια, πετάλια αλλά και την αστείρευτη ενέργεια και το χιούμορ τους, παρασέρνουν στο διάβα τους κάθε αναστολή οδηγώντας σε ένα πρωτόλειο γλέντι καθώς αναμειγνύουν τις μεγάλες τους αγάπες, την παράδοση με τον σκληρό ήχο. Κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

10.00μμ
Κωνσταντής Πιστιόλης
Loop Station

Ο Κωσταντής Πιστιόλης, μουσικός πνευστών οργάνων, κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων και έχει συνεργαστεί με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Χαρούλη,
Villagers of Ioannina City, Χαΐνηδες και Ματούλα Ζαμάνη.

Φέτος το καλοκαίρι, με ένα loop station μεταφέρει τους ήχους του χθες στο σήμερα, ταξιδεύοντας τον ακροατή στην παράδοση.

Μέσω της λούπας (loop station) και με συντροφιά μία μεγάλη γκάμα πνευστών, έγχορδων και κρουστών μουσικών οργάνων, τα οποία παίζει ο ίδιος, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ποικίλα ακούσματα από τη Μικρά Ασία, τη Θράκη, τη Μακεδονία μέχρι την Ήπειρο.

Με τον ίδιο στα φωνητικά, διασκευάζει παραδοσιακά τραγούδια και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο πειραματικό ηχητικό μείγμα,
κρατώντας στις νεότερες γενιές ζωντανή την παραδοσιακή μουσική, η οποία παραμένει πάντοτε επίκαιρη.


Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δασών του Δήμου Βέροιας

Φεστιβάλ Δασών λίγα λόγια

5+ Φεστιβάλ Δασών Δήμου Βέροιας

Όταν τα δάση εμπνέουν...

Κάθε δάσος της περιοχής μας θα έχει να διηγηθεί τη δική του μουσική ιστορία. Γιορτάζουμε και τιμούμε τη συνύπαρξη του ανθρώπου με τη φύση.

Στα όρια του Δήμου μας υπάρχουν σημεία απείρου φυσικού κάλλους και συγκεκριμένα στο Βέρμιο και στα Πιέρια όμορφα μικρά δάση. Το Φεστιβάλ Δασών 5+ είναι μία νέα, προτεινόμενη δράση.

Δύο όμορφα δάση, τρεις συναυλίες με φόντο τη φύση, Workshops, Μύθοι του Νερού - των Δασών και των Θεών, ηχογραφήσεις και videos, νυχτερινά τραγούδια και ήχοι του δάσους αλλά και παράλληλες οικολογικές δράσεις αποτελούν σημεία ενδιαφέροντος και εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Το φεστιβάλ μπορεί να έχει και φυσιολατρικό χαρακτήρα. Φέτος, λόγω ειδικών συνθηκών, οι συναυλίες προτείνεται να είναι τρεις και όχι πέντε.

Τόπος συναυλίας:
Βάντα Συκιά, Βέροια Ημαθίας.


Ημερομηνία: 30 Ιουλίου 2021

Διοργάνωση: ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΝΤΑ ΣΥΚΙΑ
Βέροια Ημαθίας
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ώρα προσέλευσης
19:00

ώρα έναρξης
20:00 ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC
22:00 ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ
Δωρεάν με δελτία εισόδου

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr

E-TICKET
Τα δελτία εισόδου διανέμονται σε μορφή PDF και μπορούν να εκτυπωθούν ή να αποθηκευτούν σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ
κάντε κλικ εδώ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ