Federico Albanese

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
η ημερομηνία της παράστασης άλλαξε από Παρασκευή 20 σε Σάββατο 21 Απριλίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για 20/4 ισχύουν κανονικά για τις 21/4 χωρίς να χρειαστεί να γίνει αντικατάστασή τους

Ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
17€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Saint Paul`s Sessions

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
specs ' n ' arts

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Groove Productions
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

St Paul's Sessions 2

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, ώρα 21:00

αλλαγή ημερομηνίας

Σάββατο 21 Απριλίου 2018, ώρα 21:30

Federico Albanese

Ο ταλαντούχος Ιταλός πιανίστας και συνθέτης Federico Albanese στα St Paul`s Sessions.

Γεννημένος στο Μιλάνο το 1982, ο Federico Albanese διαθέτει την καλλιτεχνική ευελιξία  να εξερευνά τη μουσική σε όλες της τις πτυχές, συνδυάζοντας την κινηματογραφική μουσική με την κλασική και την ποπ με τη ψυχεδέλεια, αποφέροντας ένα σπάνιο χαρμάνι ατμοσφαιρικής electronica και νέο-κλασικής μουσικής.

Μετά από τις σπουδές του στο πιάνο και το κλαρινέτο, θήτευσε ως ενορχηστρωτής σε κινηματογραφικά μουσικά σύνολα, δίνοντάς του το έναυσμα το 2007 να ιδρύσει το avant garde duo των La Blanche Alchimie με την τραγουδοποιό Jessica Einaudi, κυκλοφορόντας δύο άλμπουμ και λαμβάνοντας το φημισμένο βραβείο "Preis der Feutschen Shallplattenkritik" στην κατηγορία του καλύτερου ανεξάρτητου άλμπουμ.

Στη συνέχεια έντυσε ηχητικά μια πλειάδα ταινιών και ντοκιμαντέρ, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε το αριστουργηματικό σόλο του άλμπουμ με τίτλο “The Houseboat and the Moon” στην Denovali Records, που εξέπληξε το κοινό με την απαράμιλλη ερμηνεία του και τον διεθνή μουσικό τύπο να το χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο όμορφα νέο-κλασικά άλμπουμ των τελευταίων ετών.

Το δεύτερο άλμπουμ του Albanese με τίτλο "The Blue Hour" είδε το φως της δημοσιότητας το 2016, που κυκλοφόρησε από την ιστορική δισκογραφική εταιρία Berlin Classics στη νέα της σειρά σύγχρονης κλασσικής μουσικής Neue Meister, ένα άλμπουμ που χαρακτηρίστηκε ως `O ομορφότερος δίσκος που μπορείς να ακούσεις`  (Drowned in Sound) ή και ως `Ένας μαγικός δίσκος` (Clash).

Το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "By The Deep Sea" θα κυκλοφορήσει στη Neue Meister στις 23 Φεβρουαρίου 2018, ηχογραφημένο τον Αύγουστο του 2017 από τον περίφημο Francesco Donadello στο φημισμένο Vox-Ton Studio του Βερολίνου, με τον ίδιο τον Federico Albanese να το περιγράφει:

"To ¨By The Deep Sea¨ είναι μια κατάσταση μυαλού στην οποία βρίσκομαι αρκετά συχνά. Είναι ένα είδος διαλογισμού, όταν προσπαθώ να αποσυνδεθώ από την καθημερινή ζωή. Σε αυτόν τον εσωτερικό κόσμο υπάρχει χώρος να πλησιάσουμε τις βαθύτερες σκέψεις, τις ιδέες και τις αμφιβολίες μας αρκετά κοντά, για να τις δούμε ξεκάθαρα από τη σωστή απόσταση και να μπορέσουμε να τις επεξεργαστούμε, να τις εξορκίσουμε και να τις μεταφράσουμε σε κάτι άλλο "

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, o Federico Albanese κάνει την Αθήνα και τα St Paul`s Sessions σταθμό της φετινής του περιοδείας, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία.  

St Paul's Sessions 2

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις

Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567

Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

www.ticketservices.gr

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ (περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)

ΟργάνωσηΠαραγωγή: Groove Productions | info@grooveproductions.gr