«ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΒΟΛΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  
«ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ»
Η Νέα παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου
με τη Μελίνα Μποτέλλη

 

ΘΕΑΤΡΟ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,  ΩΡΑ:20:00

 

 

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στις 20:00 παρουσιάζεται στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» η νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Πρόκειται για τον Θεατρικό – Μουσικό Μονόλογο «Δύο Γυμνά Άσπρα Χέρια» με τη Μελίνα Μποτέλλη.

Συμπληρώνοντας σχεδόν 45 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση,  η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει  τον Θεατρικό – Μουσικό Μονόλογο, που η ίδια συνέγραψε και σκηνοθέτησε.  Το έργο αυτό  μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στη  Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Τα «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών και ειδικά κατά των γυναικών.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018.  Ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα, από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή. Από την πρωτεύουσα και την συμπρωτεύουσα και τις πρωτεύουσες νομών, έως τις μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρίδας μας, συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που συνέδεσε το όνομά της με  μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των Θεσσαλών με τον Θεατρικό – Μουσικό της Μονόλογο «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ», στον χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο έργο της, το Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας».

Η ευαίσθητη Αρετή στη σειρά «ΑΠΩΝ» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους «ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά «ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ» του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ»  τον  Βόλο.

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών,

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Φωτισμοί - Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη.

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Χατζηαργύρη 89, Βόλος 383 33
τηλ:24210 27441
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ γενική είσοδος
5€ φοιτητικό/μαθητικό/ανέργων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

ΦΥΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
-ΚΕΧΑΙΔΗΣ Μουσική-Ήχος-Φως
   Τηλ.: 2421037891

-Ταμείο του Θεάτρου μία ώρα
   πριν την παράσταση

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - Δ/νση Πολιτισμού
Τηλ. 24210 82870 

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΑΦΜ: 997708467
ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
ΕΔΡΑ: ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 2, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, 38446 , ΒΟΛΟΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ