TicketServices.gr

«Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του ΠΙΟΤΡ ΙΛΙΤΣ ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου σε συνεργασία με τη σχολή χορού DANCE ACADEMY, παρουσιάζουν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, ώρα 20.15 το μπαλέτο

«Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του ΠΙΟΤΡ ΙΛΙΤΣ ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ.

  
Ο Τσαϊκόφσκι συνέθεσε το έργο το 1892, ενώ το λιμπρέτο βασίστηκε στη διασκευή του παραμυθιού Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικών του Ε. Τ. Α. Χόφμαν από τον Αλέξανδρο Δουμά.

Η ιστορία αναφέρεται στο δώρο που έκανε στη μικρή Κλάρα ο νονός της την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια μικρή Γερμανική πόλη. Ήταν ένας κινούμενος στρατιώτης, που λειτουργεί ως καρυοθραύστης. Όταν η γιορτή τελειώνει και οι καλεσμένοι φεύγουν, η Κλάρα μπαίνει στο ήσυχο σαλόνι για να κοιμίσει τον καρυοθραύστη. Καθώς το ρολόι χτυπά μεσάνυχτα, το κορίτσι αποκοιμάται και μεταφέρεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μεγαλώνει μαγικά, όλα τα παιχνίδια, ανάμεσά τους και ο καρυοθραύστης, ζωντανεύουν και ρίχνονται στη μάχη με μεγάλα ποντίκια που εισβάλλουν στο δωμάτιο. Τελικά ο καρυοθραύστης κερδίζει τη μάχη και μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο πρίγκιπα.

Στη δεύτερη πράξη η Κλάρα και ο πρίγκιπας - Καρυοθραύστης ξεκινούν για ένα μαγικό ταξίδι. Περνούν από την Βασίλισσα του Χιονιού αλλά και από την χώρα των Ζαχαρωτών με την νεράιδα Ζαχαρένια. Η Κλάρα δεν θέλει να αποχωριστεί τον Καρυοθραύστη της, όμως την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς ξυπνά κοντά στην οικογένειά της, το μόνο που κρατά στα χέρια της είναι ο Καρυοθραύστης, που έχει γίνει πάλι μια κούκλα που της είχε χαρίσει ο νονός της.

χορογραφία: ΕΛΕΝΗ ΠΙΣΙΟΥ
φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
σκηνικά : ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΤΣΙΣΤΑΣ
μακιγιάζ : ΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ
φωτογραφίες: ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΜΑΛΕΤΣΟΣ

παίζουν:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΙΛΗ
ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΝΔΑΛΗΣ
συμμετέχουν μαθητές της σχολής

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Βότση 1, Αγρίνιο, 301 31
τηλ. 2641056135
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.15
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
80' (χωρίς διάλειμμα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € κανονικό
8 € μειωμένο
(φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων με επίδειξη  της κάρτας και ταυτότητας)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΠΙΔ
ΑΦΜ: 090201955
ΔΟΥ: ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΔΡΑ: Χαριλάου Τρικούπη 10, Αγρίνιο, 30100
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
  • Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, 20:15 «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του ΠΙΟΤΡ ΙΛΙΤΣ ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
  • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, 20:15 «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του ΠΙΟΤΡ ΙΛΙΤΣ ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ