TicketServices.gr

Christmas Holy Night

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Christmas Holy Night

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
 20:00

Η Cantelena μαζί με την διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου ζωντανεύουν ξανά την μαγεία των Χριστουγέννων. Μια συναυλία – μουσική παράσταση με έναν μοναδικό συνδυασμό: την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και την ορχήστρα της να συμπράττει και να τραγουδά με τη χορωδία Cantelena.

Μοναδική εμπειρία για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την κορυφαία καλλιτέχνιδα και τη χορωδία μας σε μια ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Σε μια εποχή που βγαίνουμε σταδιακά από την εσωστρέφεια των τελευταίων ετών το να είμαστε όλοι μαζί και να τραγουδάμε, έχει αξία.Η κάθε φωνή έχει αξία. Οι φωνές μας σημαίνουν κάτι. Οι φωνές μας ενωμένες έχουν μεγαλύτερη δύναμη! Πασίγνωστες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια μετατρέπονται σε ευχές που στέλνονται με αγάπη και την ελπίδα να πραγματοποιηθούν! Μοναδικές ερμηνείες συνδυασμένες με multimedia τεχνικές και ψηφιακά σκηνικά δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα και υπογραμμίζουν το μήνυμα των τραγουδιών. 

Η Χορωδία Cantelena Πάτρας ιδρύθηκε το 2016 από τη σημερινή της διευθύντρια, Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού. Αποτελείται από τα τμήματα: Προχορωδία-Junior, Παιδική, Νεανική-Γυναικεία και Μικτή Χορωδία. Το ρεπερτόριο της χορωδίας περιλαμβάνει πρωτότυπα έργα και διασκευές από τη σύγχρονη χορωδιακή μουσική. 

Η χορωδία από τη δημιουργία της, έχει χαράξει μία σπουδαία πορεία με πολλές συναυλίες ετησίως, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιγραμματικά, η χορωδία έχει συμμετάσχει στο “18ο Πασχαλινό Φεστιβάλ Μόσχας”, στη Ρωσία (2019), μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσίας, στο “2o Leonardo Da Vinci International Choral Festival”, στη Φλωρεντία της Ιταλίας (2018), στο οποίο τιμήθηκε με ασημένιο μετάλλιο. Έχει, επίσης, λάβει μέρος στο “2ο International Festival & Competition Kalamata’s” της INTERKULTUR (2017), όπου τιμήθηκε με τρία χρυσά μετάλλια, ενώ το γυναικείο τμήμα αναδείχθηκε Category Winner συμμετέχοντας στο Grand Prix του διαγωνισμού. Συμμετείχε στο Διεθνές Πασχαλινό Φεστιβάλ Σόφιας, στη Βουλγαρία (2017). Η χορωδία είχε επιλεχθεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους “11ους Παγκόσμιους Αγώνες Χορωδιών” τον Ιούλιο του 2020 στο Βέλγιο.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

(Κύρια αίθουσα)
Πανεπιστήμιο Πάτρας, Ρίο
(χάρτης)
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.00

Διάρκεια: 90'

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
15€ Πλατεία
12€ Εξώστης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES

τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ
- Κορίνθου & Φιλοποίμενος, Πάτρα

CANTELENA ΧΩΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
- Μαιζώνος 159, Πάτρα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Cantelena Χορωδία Πάτρας ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 997239081
ΔΟΥ: Α Πατρών
ΕΔΡΑ: Μαιζώνος 159, Πάτρα 26221
 
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, 20:00 Christmas Holy Night ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ