Arve Henriksen & Jannis Anastasakis

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
18€

(περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Saint Paul`s Sessions

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
specs ' n ' arts

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Groove Productions
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

St Paul's Sessions 3
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 21:00

Arve Henriksen & Jannis Anastasakis


Ο σπουδαίος Νορβηγός τρομπετίστας Arve Henriksen και ο καινοτόμος Έλληνας κιθαρίστας Jannis Anastasakis στα St Paul's Sessions 3.

Ο Arve Henriksen  γεννήθηκε το 1968 στη Νορβηγία, σπούδασε στο Trondheim Conservatory στο διάστημα 1987-1991 και από το 1989 ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός.

Έχει επηρεαστεί πολύ από τον ήχο του shakuhachi flute (παραδοσιακό πνευστό της Ιαπωνίας), και έχει μελετήσει την παράδοση του Zen Βουδισμού.

Με συνεργασίες που ξεκινούν από τον Christian Fennesz , Ryuichi Sakamoto, Jon Balke, Bill Frisell και φτάνουν στους Terje Rypdal, Jon Christensen, Marilyn Mazur, Nils Petter Molvær, Dhafer Youssef και Eivind Aarset, ο Arve Henriksen αποτελεί πάντα μια ανήσυχη φυσιογνωμία υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, με τις εκτελέσεις του να εμπεριέχουν στοιχεία από όλες τις folk μουσικές και την παραδοσιακή μουσική της Νορβηγίας.

Έχει επίσης συνεργαστεί με τον David Sylvian, o οποίος και συμμετέχει στον εξαιρετικό δίσκο που ηχογράφησε στην ECM το 2008 με τίτλο «Cartography».

Είναι παράλληλα ιδρυτικό και βασικό μέλος της noise-rock μπάντας Supersilent, οι οποίοι από το 1997 έχουν ηχογραφήσει 13 δίσκους. έχοντας ως μότο τους το "No rehearsals". Από το 2011 με τους Supersilent, περιοδεύει και ο θρυλικός John Paul Jones (μπασίστας των θρυλικών Led Zeppelin).

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται όλο και περισσότερο με την σύγχρονη και ηλεκτρονική μουσική, αλλά και τη "διαφορετική" χρήση της τρομπέτας, ενώ τον χαρακτηρίζει επίσης η πολύ ιδιαίτερη φωνή του, όπου τραγουδάει πολύ συχνά σε έκταση σοπράνο.

Το 2009 βραβεύτηκε ως "European Jazz Musician of the year".

Ο Γιάννης Αναστασάκης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων, καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ (είναι επίσης o σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals). Η μουσική του είναι ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα "επιτρεπτά" όρια.

Έχει συνεργαστεί με τους Christian Fennesz, Eivind Aarset, Σαβίνα Γιαννάτου, Λένα Πλάτωνος, Θοδωρή Ρέλλο, Μιχάλη Σιγανίδη, Χάρη Λαμπράκη, Φλώρο Φλωρίδη κ.ά., ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και με το προσωπικό του οπτικο-ακουστικό πρότζεκτ "Elektronik Meditation".

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, o Arve Henriksen και ο Γιάννης Αναστασάκης θα παρουσιαστούν από κοινού στα St Paul`s Sessions, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία. 

www.arvehenriksen.com

St Paul's Sessions 3
www.stpaulssessions.gr

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις
Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
www.ticketservices.gr

Τιμή εισιτηρίων: 18 ευρώ (περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)

Με την ευγενική υποστήριξη του Νορβηγικού Ινστιτούτου Αθηνών

Οργάνωση - Παραγωγή: Groove Productions


Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω