ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
«Μάνος Ελευθερίου»
ΣΥΡΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
ώρα: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
14 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr

τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται την ημέρα της συναυλίας στην είσοδο, με μια ταυτότητα [του παραλαμβάνοντος] ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ART-TC LIVE
ΑΦΜ: 114784406
ΔΟΥ: Γ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΔΡΑ: ΣΚΟΥΖΕ 28 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185 36
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

για μία βραδιά στη Σύρο

στον Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου»

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016
ώρα έναρξης: 21.00

Η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική και καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς έρχεται την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 για μία βραδιά στη Σύρο στον Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου».

Με την υπέροχη βαθιά φωνή της, τη συγκλονιστική της εμφάνιση και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει πάντα, δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Τα live της Νατάσας βασίζονται στο διαχρονικά πετυχημένο ρεπερτόριο της και σε επιλογές από τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Μέσα από την πολύχρονη δισκογραφική πορεία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια καλλιτεχνική μοναδικότητα που για μια ακόμη φορά το φετινό καλοκαίρι θα ενθουσιάσει τους πολλούς και φανατικούς θαυμαστές της.

Με ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, με μοναδικές ερμηνείες, έντονα συναισθήματα, ένταση και ιδιαίτερες εκτελέσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας ταξιδέψει και θα γεμίσει μουσική τα καλοκαιρινά μας βράδια.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΣΥΡΟΣ
ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ»
Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Γενική Είσοδος: 14€
Ώρα έναρξης: 21:00

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω