ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: «ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
ώρα: 21.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Τα πρώτα 300 εισιτήρια στην τιμή των 18€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1,88€ ανα εισιτήριο (7.5%).

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται στην είσοδο με μια ταυτότητα [του παραλαμβάνοντος], ζητώντας τα στο όνομα που αγοράστηκαν. Η παραλαβή μπορεί να γίνει και νωρίτερα, από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39, Αθήνα.

Από την Πέμπτη 30/6 η προπώληση θα γίνεται και από το ταμείο του Θεάτρου στην Χώρα Άνδρου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΒΟΡΙ Α.Ε.
ΑΦΜ: 998538933
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΔΡΑ: ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ 75, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
«ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

στο
Ανοιχτό Θέατρο Aνδρου

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016
στις 9.30 μμ

Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρια να απολαύσουμε την 'Αλκηστη Πρωτοψάλτη, μια απο τις πιό αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται γιά την «δωρική» και τρυφερή φωνή της, την ξεχωριστή έκφρασή της αλλά και την μοναδική σκηνική της παρουσία που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου .

Το προγραμμα αυτο έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra theater στο Παρίσι, στο Cadoghan theater στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στην Κύπρο κ.α. με ιδιαιτερη επιτυχία και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, και σε λίγες πόλεις της Ελληνικής επικράτειας.

Η μοναδική Αλκηστις όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν όσοι εχουν την τυχη να την ακούσουν, είναι ο κρίκος που ενώνει την Ελληνική μουσική με τον διεθνή κινηματογράφο και το μιουζικαλ: «καθε εμφάνιση αυτής της μουσας είναι μία εμπειρία μοναδική χωρίς σύγκριση» έχει σχολιάσει αρκετές φορές ο διεθνής τύπος.

H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα μας συγκινήσει τραγουδώντας μελοποιημένη ποίηση του Νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη, και θα συνεχίσει με σύγχρονη Ελληνική μουσική, χαρίζοντας μας τα καλύτερα της, τραγουδια που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε, τραγούδια με χρώματα απο την Ελλάδα, μελωδικά, με ροκ πινελιές, τραγουδια που θα γεμισουν την ψυχή μας.

Μαζί της μία ομαδα εξαιρετικών μουσικών, διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωριζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω