«Ατμοσφαιρικοί Αυτοσχεδιασμοί»

EVENT DETAILS

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
«Ατμοσφαιρικοί Αυτοσχεδιασμοί»
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 10€/8€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 10% ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΚΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ

specs ' n ' arts

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:
ARTE ATENE
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

EVENT INFORMATION

2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο

Ιστορικός χώρος
Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27 – Σύνταγμα


Η Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, φιλοξενεί μια πρωτότυπη σειρά συναυλιών που θα διαρκέσει ολόκληρο τον χρόνο, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, που αγκαλιάζει όλα τα είδη της μουσικής. Με καλεσμένους μια πλειάδα Ελλήνων καλλιτεχνών, τόσο από το εσωτερικό της χώρας όσο και από το εξωτερικό, οι διοργανωτές παρουσιάζουν έργα του κλασικού ρεπερτορίου καθώς και μουσικές του κόσμου όλων των εποχών, δημιουργώντας μια μοναδική οικειότητα μεταξύ ερμηνευτών και κοινού.

Σάββατο 16 Απριλίου, ώρα 20:30

Giorgos Tabakis | Stavros Parginos Duet

"Ατμοσφαιρικοί Αυτοσχεδιασμοί"Ο κιθαρίστας και συνθέτης Γιώργος Ταμπάκης και ο τσελίστας Σταύρος Παργινός αποτελούν ένα ντουέτο που συνδυάζει την σύγχρονη μουσική και την μοντέρνα Ευρωπαϊκή τζαζ. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία μουσικών εκφραστικών μέσων και με επιρροές από μεγάλα μουσικά ρεύματα, το Σάββατο 16 Απριλίου, το ντούο Giorgos Tabakis | Stavros Parginos, με την δική του μουσική "γλώσσα" επικοινωνίας, προσκαλεί το κοινό στον ιδιαίτερο χώρο του ιστορικού ναού του Αγίου Παύλου σε μια μουσική βραδυά με έντονα τα στοιχεία του αυτοσχεδιασμού και της έκπληξης.

Ο Γιώργος Ταμπάκης συνεργάζεται με κορυφαίους μουσικούς από τον ευρύτερο χώρο της jazz και της δημιουργικής μουσικής, συμμετέχοντας σε ποικίλα projects, συναυλίες και ηχογραφήσεις. Ο Σταύρος Παργινός, ως ηθοποιός και μουσικός, συνεργάζεται με τις κορυφαίες Ελληνικές ορχήστρες, μουσικά σύνολα, θέατρα και θιάσους.

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't