«Παγκόσμια ημέρα ποίησης και φωνές της Ανοιξης»

EVENT DETAILS

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016
«Παγκόσμια ημέρα ποίησης και φωνές της Άνοιξης»
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 12€/8€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 10% ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΚΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ

specs ' n ' arts

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:
ARTE ATENE
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

EVENT INFORMATION

2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο

Ιστορικός χώρος
Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27 – Σύνταγμα


Η Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, φιλοξενεί μια πρωτότυπη σειρά συναυλιών που θα διαρκέσει ολόκληρο τον χρόνο, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, που αγκαλιάζει όλα τα είδη της μουσικής. Με καλεσμένους μια πλειάδα Ελλήνων καλλιτεχνών, τόσο από το εσωτερικό της χώρας όσο και από το εξωτερικό, οι διοργανωτές παρουσιάζουν έργα του κλασικού ρεπερτορίου καθώς και μουσικές του κόσμου όλων των εποχών, δημιουργώντας μια μοναδική οικειότητα μεταξύ ερμηνευτών και κοινού. Μετά τις επιτυχημένες χειμωνιάτικες, σειρά έχουν τέσσερις συναυλίες μέσα στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Μαρτίου, την Δευτέρα 7 Μαρτίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, ώρα 20:30
"Παγκόσμια ημέρα ποίησης και φωνές της Άνοιξης"


Με αφορμή τον εορτασμό για την παγκόσμια ημέρα ποίησης, νέοι λυρικοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν άριες από όπερες, ένα αφιέρωμα στον ποιητικό λόγο και τη σχέση του με τη μουσική και την ψυχή. Τραγουδούν οι σοπράνο Μαντλέν Αρκούρ, Ειρήνη Βούρου, Μαριάννα Κουκουτσάκη, Μικαέλα Ράμου και Μαριαλένα Τρικόγλου, οι μέτζο σοπράνο Λήδα Βεντούρα, Αλεξάνδρα-Κλαιρ Ζέρβα, Ειρήνη Κανέλλου και Μιλάγκρος Κασέρες - Ντίαζ, ο κόντρα τενόρος Βασίλης Μπούρης, οι τενόροι Μάνος Αγάογλου και Γιάννης Μπρίτσας, και οι βαρύτονοι Σπύρος Κλείσσας και Σωτήριος Τριάντης. Στο πιάνο συνοδεύουν οι: Κίμων Μαραγκουδάκης, Μάριος Καζάς και Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου.  

Τιμή εισιτηρίου: 12 & 8 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι)

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't