TicketServices.gr

«Μουσικοί συγγενικοί δεσμοί»

PRESENTATION

2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο

Ιστορικός χώρος
Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27 – Σύνταγμα


Η Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, φιλοξενεί μια πρωτότυπη σειρά συναυλιών που θα διαρκέσει ολόκληρο τον χρόνο, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, που αγκαλιάζει όλα τα είδη της μουσικής. Με καλεσμένους μια πλειάδα Ελλήνων καλλιτεχνών, τόσο από το εσωτερικό της χώρας όσο και από το εξωτερικό, οι διοργανωτές παρουσιάζουν έργα του κλασικού ρεπερτορίου καθώς και μουσικές του κόσμου όλων των εποχών, δημιουργώντας μια μοναδική οικειότητα μεταξύ ερμηνευτών και κοινού. Μετά τις επιτυχημένες χειμωνιάτικες, σειρά έχουν τέσσερις συναυλίες μέσα στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Μαρτίου, την Δευτέρα 7 Μαρτίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, ώρα 20:30
"Μουσικοί συγγενικοί δεσμοί"

Ναταλία Μιχαηλίδου, πιάνο
Βαγγέλης Χριστόπουλος, όμποε

Δύο σύντροφοι στη ζωή και στην μουσική, η πιανίστα Ναταλία Μιχαηλίδου και ο ομποΐστας Βαγγέλης Χριστόπουλος, θα ερμηνεύσουν έργα Mozart, Poulenc, Ravel, Le Boucher, αλλά και των Άλκη Μπαλτά και Ηλία Ξανθόπουλου, σε μια μοναδική συναυλία, όπου η μουσική ενώνει συνθέτες και ερμηνευτές, και δημιουργεί ή είναι αποκύημα φιλικών και συγγενικών δεσμών ανάμεσά τους.

Η διακεκριμένη Ελληνίδα πιανίστα και παιδαγωγός Ναταλία Μιχαηλίδου, βραβευμένη σε σπουδαίους διεθνείς διαγωνισμούς (Βαρκελώνης, Βερτσέλλι και Ατενέουμ) έχει δώσει ρεσιτάλ και συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Άπω Ανατολή, την πρώην Σοβιετική Ένωση, έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ, και έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους μαέστρους, σολίστ και συνθέτες (πολλοί από τους οποίους της έχουν αφιερώσει έργα τους), Έχει συμπράξει με ιδιαίτερα αξιόλογα μουσικά σύνολα της Ελλάδας και του εξωτερικού,  ενώ έχει ασχοληθεί και με το θέατρο και τον κινηματογράφο (συνεργασίες με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Ελένη Καραΐνδρου και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο). Ως παιδαγωγός του πιάνου, έχει διδάξει στην Ελλάδα και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Από το 2001 είναι καθηγήτρια πιάνου της Εκόλ Νορμάλ του Παρισιού (τάξη Αθηνών), ενώ συχνά καλείται να μετάσχει ως μέλος σε κριτικές επιτροπές διεθνών διαγωνισμών πιάνου. Το ρεπερτόριό της είναι ευρύτατο και εκτείνεται από το μπαρόκ ως τη σύγχρονη εποχή.

Ο καταξιωμένος Έλληνας δεξιοτέχνης ομποΐστας και παιδαγωγός, Βαγγέλης Χριστόπουλος, διετέλεσε 1ο όμποε στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών επί 40 χρόνια, και μέλος του Ελληνικού Κουιντέτου Πνευστών. Έχει συμπράξει ως σολίστ  με ορχήστρες στην Ελλάδα και διεθνώς, και έχει συμμετάσχει σε γαλλικά φεστιβάλ και περιοδείες σε πόλεις της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται πολλές ηχογραφήσεις για το θέατρο και τον κινηματογράφο (συνεργάζεται τακτικά με την Ελένη Καραΐνδρου), οι οποίες έτυχαν θερμής υποδοχής από τη διεθνή κριτική, ενώ πολλοί Έλληνες δημιουργοί έχουν συνθέσει έργα ειδικά γι' αυτόν.

Τιμή εισιτηρίου: 12, 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι)

INFO

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016
«Μουσικοί συγγενικοί δεσμοί»
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 12€/10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 10% ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΚΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ

specs ' n ' arts

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:
ARTE ATENE
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't