Ο Δημήτρης Μπάσης στην Μελωδία της ΑΕΛΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.

PHOTO GALLERY
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ

Διοργάνωση: ΑΕΛΙΑ
  • 16 Νοεμβρίου 2019
    Σαβ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
Η ΑΕΛΙΑ πιστή στο έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διοργανώνει και φέτος, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, μία μεγαλειώδη μουσική συναυλία για την ενημέρωση του κοινού για τους στόχους και τις δράσεις της ΑΕΛΙΑ και την συγκέντρωση πόρων που θα της επιτρέψουν να θωρακίσει την εκστρατεία της για υποστήριξη της θεραπείας απόρων γυναικών που αντιμετωπίζουν τη νόσο.
 
Με κεντρική αφετηρία την έντονη θέληση για τη ζωή μετά τον καρκίνο, η ΑΕΛΙΑ  προσκαλεί τον αγαπημένο  τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος ενώνει δυνάμεις με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης!
 
Το εντυπωσιακό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με τίτλο «Η Μελωδία της AEΛIA», θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο κράμα αξέχαστων και διαχρονικών ελληνικών τραγουδιών που θα αναμειχθούν αρμονικά στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης!
 
Η ΑΕΛΙΑ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2014, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, από ανθρώπους με ευαισθησίες και ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που πιστεύουν στην επιτακτική ανάγκη της αλληλεγγύης και της υποστήριξης συνάνθρωπων τους.
 
Η ΑΕΛΙΑ έχει εθελοντές και μέλη (νοσήσαντες και μη) που είναι γιατροί, επιστήμονες και ενεργοί πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια καταπολέμησης αυτής της νόσου και των επιπτώσεων της σε σημαντικό τμήμα του πληθυσμού της χώρας. Στόχοι μας είναι:  (1) Η υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, (2) η οικονομική υποστήριξη απόρων νοσούντων που χρειάζονται θεραπεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,  χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής  ή αποκατάστασης  μετά από μαστεκτομή, και δεν έχουν επαρκή πρόσβαση στο σύστημα υγείας η σε εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, (3) η ψυχοκοινωνική υποστήριξη ασθενών για την καλύτερη αντιμετώπιση της ασθένειας και η συνέχιση μιας φυσιολογικής ζωής μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, (4) Η ενίσχυση της Τράπεζας Περούκας που δημιούργησε και λειτουργεί η ΑΕΛΙΑ προσφέροντας δωρεάν περούκες σε όλη την Ελλάδα σε γυναίκες που νοσούν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα απόκτησης δικής τους περούκας.
 
Οραματιζόμαστε μία εποχή που δε θα χάνονται ασθενείς από τον καρκίνο του μαστού, που όλοι μας θα έχουμε ίσες ευκαιρίες στις πιο σύγχρονες θεραπείες, που θα γίνονται λιγότερα λάθη, μια εποχή χωρίς ντροπή και οίκτο… στο άκουσμα… καρκίνος του μαστού.  ΑΕΛΙΑ σημαίνει πηγή ζωής από το φως, μια και αήλιος ήταν η αρχαία ελληνική λέξη για τον Ήλιο. Για μας όμως εκφράζει κάτι περισσότερο … τους στόχους και τις ελπίδες μας: Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για lαση και Αποκατάσταση!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ερμηνεύουν:
Δημήτρης Μπάσης
Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης

H Μελωδία της ΑΕΛΙΑ θα έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει φέτος επτά (7) ταλαντούχες μαέστρους που θα διευθύνουν τη μουσική συναυλία.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

35€, 25€, 20€, 15€, 10€

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω