TicketServices.gr

34o River Party

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

34o River Party

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο
φεστιβάλ της Ελλάδας

Από τις 1 έως και τις 5 Αυγούστου 2012
στο Νεστόριο της Καστοριάς

Ένα μυστικό που το παίρνει το ποτάμι! Κάθε χρόνο!

Υπάρχει ένα καλοκαιρινό ραντεβού που δεν χάνει κανείς. Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας, έρχεται για μία ακόμα χρονιά να μας παρασύρει στον πιο ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διακοπών και διασκέδασης!

Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις όμορες χώρες κατακλύζουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς και εκεί, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα, αποδεικνύουν ότι κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά... και τις διακοπές!

Η Live2, η οποία δημιουργήθηκε από την ένωση της «On Stage» της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής Ελληνικών μουσικών γεγονότων με παρουσία στην ελληνική αγορά περισσότερων από 25 χρόνια και της «People Entertainment Group», της νεότερης αλλά ήδη γνωστής εταιρίας που μετρά 9 χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, ανέλαβε από το 2010 με επιτυχία τη διεξαγωγή του φεστιβάλ και υπόσχεται και φέτος να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για ένα απολαυστικό κατασκηνωτικό και μουσικό φεστιβάλ.

Φέτος, το μοναδικό στο είδος του River Party έρχεται ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ, προσφέροντας πάνω απ'όλα ένα πλούσιο και οικονομικό πακέτο διακοπών, σ'ενα πανέμορφο φυσικό τοπίο, και παράλληλα, ψυχαγωγία με δυνατές υπογραφές. Σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής θα δώσουν το "παρών" επί 5 ημέρες.

Από τις 1 μέχρι και τις 5 Αυγούστου θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα μας ονόματα, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα κολυμπήσουμε στα νερά του Αλιάκμονα.

Όπως κάθε χρόνο, έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις που θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες.

Γιατί το River Party δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ. Είναι μία ευκαιρία να βγάλουμε τον πιο χαρούμενο εαυτό μας.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
http://www.riverparty.org/main/2012-02-13-17-36-40.htmlInfo:
τ. 210 7475080-2
φ. 210 7475083
m. info@live2.gr
www.live2.gr

River Party:
www.riverparty.org
http://www.facebook.com/RiverPartyNestorio

Προπώληση:
- Αγορές με πιστωτική κάρτα:
      τηλ.:210-7234567 - www.ticketservices.gr
- Ticket Services: Πανεπιστημίου 39, Aθήνα
      (Στοά Πεσμαζόγλου, δίπλα στο μετρό Πανεπιστήμιο)
- Κατάστημα Public Συντάγματος, Αθήνα
- Κατάστημα Public (Θεσσαλονίκη), Τσιμισκή 33
- Δημαρχείο Νεστορίου


31/7/12: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

To River Party ανακοινώνει ότι λόγω μεγάλης προσέλευσης κόσμου στον κατασκηνωτικό χώρο έχουν πλέον εξαντληθεί οι θέσεις για την τοποθέτηση σκηνών.

Όσοι έχουν προαγοράσει το εισιτήριο τους και έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση των στοιχείων τους μέσω internet διατηρούν το δικαίωμα τοποθέτησης σκηνής, καθώς οι θέσεις τους έχουν κρατηθεί.

Οι υπόλοιποι μπορούν βέβαια να παρακολουθήσουν το πενθήμερο River Party, αλλά δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να κατασκηνώσουν στο χώρο. Θα πρέπει να κάνουν άλλη πρόβλεψη διαμονής. Όσοι μπορούν να φιλοξενηθούν σε σκηνές άλλων, να το δηλώσουν στο κεντρικό ταμείο.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του River Party για τη θερμή ανταπόκριση τους και λυπούμαστε που ο χώρος δεν είναι ανεξάντλητος για να φιλοξενήσει όλους τους επισκέπτες.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Αποθηκεύστε και διαβάστε
τους όρους χρήσης των εισιτηρίων.
Η αγορά προϋποθέτει και δηλώνει αυτόματα,
ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο, τότε χρειάζεστε το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
34o RIVER PARTY
ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
1 - 5 Αυγούστου 2012

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Τιμή προπώλησης: 50€
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Τετάρτη 1/8: 15 ευρώ      
Πέμπτη 2/8: 20 ευρώ
Παρασκευή 3/8: 20 ευρώ
Σάββατο 4/8: 20 ευρώ
Κυριακή 5/8: 15 ευρώ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤ. ΚΑΡΤΑ (*)
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: 210 7234567
ONLINE: www.ticketservices.gr
ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ: Πανεπιστημίου 39

(*) Οι παραγγελίες μέσω τηλεφώνου και ιστοσελίδας περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας πενθήμερο: 2.5  ευρώ ανα εισιτήριο, μονοήμερο: 1.5 & 2 ευρώ ανα εισιτήριο .

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online πλέον θα μπορούν να παραληφθούν μόνο από τον χώρο του River Party στο ταμείο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Αποθηκεύστε και διαβάστε τούς όρους χρήσης των εισιτηρίων.
Η αγορά προϋποθέτει και δηλώνει αυτόματα, ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους.


ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο, τότε χρειάζεστε το πρόγραμμα Adobe Acrobat Reader, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ