Μάριος Τόκας: αφιέρωμα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014
Ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €
A΄ Ζώνη: 50 €
Β΄ Ζώνη: 40 €
Γ΄ Ζώνη: 30 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Γενική είσοδος: 20 €
Εκπτωτικά: 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων)
* Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online μπορούν να παραληφθούν είτε την ημέρα της παραστασης στο Ηρώδειο, είτε νωρίτερα από το εκδοτήριο τής Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να παραληφθούν σε ηλεκτρονική μορφή (e-ticket) και να τα εκτυπώσετε σε δικό σας εκτυπωτή, χωρίς να χρειαστεί να τα παραλάβετε από το ταμείο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ

Τραγουδούν
Γλυκερία, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης
Δώρος Δημοσθένους, Δήμητρα Σταθοπούλου

Τιμητική Συμμετοχή
Γιώργος Νταλάρας

Αφήγηση
Στέλιος Μάινας

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της εγκαθίδρυσης της Δημοκρατίας της Κύπρου και της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή του νησιού και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια» κι άλλα τραγούδια – σταθμοί σ' ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα και εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα και της ψυχής. Σε μια περίοδο που η κοινωνία έχει ανάγκη από ανάταση ψυχής, τα τραγούδια του Μάριου Τόκα μπορούν να συμβάλουν και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δύναμης.

Αυτή η διαδρομή στον ήχο και το χρόνο, θα διανθιστεί από προβολές και σπάνια ντοκουμέντα από τη ζωή και το έργο του συνθέτη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ηλίας Μπενέτος
Επιμέλεια κειμένων: Μηνάς Βιντιάδης

Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω