ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ: «ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ»

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Πλατεία Λευκού Πύργου
Θεσσαλονίκη
τηλ. 2315200200

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ticket Services
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο

Φυσικά σημεία προπώλησης
- Ταμεία Βασιλικού Θεάτρου
(Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου - 2315200200)
- IANOS
(Αριστοτέλους, Mediterranean Cosmos)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online μπορούν να παραληφθούν με μια ταυτότητα ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε την ημέρα της παράστασης από τα ταμεία του θεάτρου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα εκτύπωσης του εισιτηρίου σε δικό σας εκτυπωτή:

E-TICKET
Αν διαθέτετε εκτυπωτή, μετά την ηλεκτρονική αγορά σας, μπορείτε να κατεβάσετε σε αρχείο PDF τα εισιτήριά σας και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε με τα εκτυπωμένα εισιτήρια, χωρίς να χρειαστεί να τα παραλάβετε από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ARIETTA PRODUCTIONS
ΑΡΙΕΤΤΑ - ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ
ΑΦΜ: 997166637
ΔΟΥ: Δ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ 10 ΑΘΗΝΑ 106 74


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Πλατεία Λευκού Πύργου - Θεσσαλονίκη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ
«ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ
ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της νέας γενιάς και ο πλέον αγαπημένος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Περρής, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία με τον Μάριο Φραγκούλη το καλοκαίρι του 2016 με αφορμή τη συνεργασία τους στο δίσκο «Κιβωτός» καθώς και την sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, ανεβαίνει στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου, για να συστηθεί ξανά, πρόσωπο με πρόσωπο με το κοινό της Θεσσαλονίκης και φέρνει στην καρδιά του χειμώνα τη δική του Ηλιοφάνεια.

Ο Γιώργος Περρής θα μας ξεναγήσει στο δικό του μουσικό κόσμο, μια χώρα μαγική που μιλά και τραγουδά σε πολλές γλώσσες και κουβαλά στιγμές από τη δισκογραφία και τα ταξίδια του καλλιτέχνη σε όλο τον κόσμο.

«Ηλιοφάνεια» είναι και ο τίτλος ενός από τα δύο νέα τραγούδια που έγραψαν για εκείνον η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης και θα παιχτούν ζωντανά για πρώτη φορά σε αυτόν τον κύκλο εμφανίσεων. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των τριών σημαντικών καλλιτεχνών θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου, με το πρώτο single με τίτλο «Ποιος φοβάται την αγάπη».

Ιδανικό σκηνικό γι' αυτή την «πρεμιέρα» της νέας δουλειάς του Γιώργου Περρή, είναι φυσικά το «Βασιλικό Θέατρο».

Η τελευταία φορά που ο Γιώργος Περρής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ήταν αληθινά μαγική: Σε μια καλοκαιρινή συναυλία στο θέατρο της Γης με αφορμή την Κιβωτό και τη συνεργασία του με τον Μάριο Φραγκούλη, η βροχή έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της. Όμως το κοινό έμεινε ακλόνητο να παρακολουθεί, να χειροκροτεί και να τραγουδά μαζί με τους δύο ερμηνευτές.
 
Έκτοτε οι δύο τραγουδιστές αποχαιρέτησαν μαζί το καλοκαίρι στο Ηρώδειο σε μια συναυλία με τίτλο Mediterranea, ενώ στη συνέχεια, ο Γιώργος Περρής βρέθηκε στη Ρωσία για δύο μεγάλες συναυλίες με τον θρυλικό Michel Legrand, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής στον κόσμο και τρεις φορές βραβευμένο με Όσκαρ.

Ο Γιώργος Περρής, ο νεώτερος Έλληνας διεθνής στον χώρο της μουσικής, έχει κάνει αίσθηση εδώ και μερικά χρόνια στο εξωτερικό με ηχογραφήσεις σε εταιρίες όπως η Decca Records και η Universal Music, παγκόσμιες περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Lara Fabian και η Tina Arena, καθώς και ένα πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό αφιέρωμα στο αμερικάνικο κανάλι PBS αποσπώντας τεράστια τηλεθέαση. Αυτό τον καιρό, ηχογραφεί το νέο αγγλόφωνο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει διεθνώς το 2017.

Περισσότερα για τον Γιώργο Περρή στο www.georgeperris.com