Βιβή Σινογιάννη fullband

EVENT DETAILS
HOLYWOOD STAGE
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
τηλ. 2109700418

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
10 ευρώ
(περιλαμβάνεται δωρεάν ποτήρι κρασί ή μπύρα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Καταστήματα Public
Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται το βράδυ της εκδήλωσης με μια ταυτότητα, απλά ζητώντας τα στο όνομα που έχουν αγοραστεί.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HOLYWOOD STAGE
ΑΦΜ: 148651870
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Έδρα: Λεωφ.Βουλιαγμενης 289 - Αγ. Δημήτριος
PHOTO GALLERY
EVENT INFORMATION

Βιβή Σινογιάννη fullband

Η Βιβή Σινογιάννη ξεκινάει τις ζωντανές εμφανίσεις της από το HolyWood Stage το Σάββατο 25 Μαϊου, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του πρώτου single από το επερχόμενο album της με τίτλο «Ψηλά τακούνια», σε στίχους και μουσική της Sunny Μπαλτζή, το οποίο κυκλοφόρησε από τη HeavenArt τον Απρίλιο.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει τα κομμάτια που θα εμπεριέχονται στο album, πλαισιωμένα από αγαπημένες μελωδίες νέων αλλά και καθιερωμένων ερμηνευτών σε ένα ξεσηκωτικό συνονθύλευμα ήχων και μουσικών της ελληνικής σκηνής!

Τραγούδι: Βιβή Σινογιάννη 
Κιθάρα: Δημήτρης Μπενέκος 
Πλήκτρα: Μάκης Καραχούτης 
Μπάσο: Παναγιώτης Σολδάτος
Τύμπανα: Άγγελος Τάνης 


Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό ''Δάφνη'' και ''Αγ.Δημήτριος'', έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού ο Κώστας Αρμενόπουλος έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!

Η μουσική σκηνή HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, το HolyWood Stage παρέχει καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων!

Προπώληση Εισιτήριων
Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't