Ζωή Ξανά - Θοδωρής Κοτονιάς & Klaudia Delmer

St. Paul's Anglican Church

EVENT DETAILS

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Ώρα έναρξης:Β 20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
specs ' n ' arts

  • Thursday 05 April 2018, 20:30 St. Paul's Anglican Church Ζωή Ξανά - Θοδωρής Κοτονιάς & Klaudia Delmer SELECT TICKETSAvailability:    
PHOTO GALLERY
EVENT INFORMATION

2018 Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου,  ώρα 20:30

«Ζωή Ξανά»

Θοδωρής Κοτονιάς & Klaudia Delmer


 

Ο Θοδωρής Κοτονιάς & η Klaudia Delmer μαζί με τον δεξιοτέχνη κιθαριστή Βασίλη Κετεντζόγλου συναντιούνται για να μεταφέρουν με ποιητική ευλάβεια τον μυστικισμό και την ατμόσφαιρα της Άνοιξης των Παθών…

Μια μουσική επίκληση με κείμενα και τραγούδια αφιερωμένη σε όσους “άνοιξαν” το δρόμο ανάμεσα στη γη και τον ουρανό καθώς και σε κάθε σπόρο που πεθαίνει, μόνο για να ανθίσει η “ζωή ξανά”.

Ανάμεσα μας θα “παρευρίσκονται” οι... Νίκος Γκάτσος, Νίκος Καζαντάκης, Τάσος Λειβαδίτης, Τζελαλαντιν Ρουμί, Λέοναρντ Κοέν, Οδυσσέας Ελύτης και αρκετοί άλλοι συμπαντικοί... “καλεσμένοι”.

Θα ακουστούν τραγούδια από τα άλμπουμ των δυο καλλιτεχνών όπως “Τα κλειδιά”, “Άνοιξη”, “Μάνα Γη” του Θοδωρή Κοτονιά, και “Un cuore sul mare”, “Gioco d'ombre-Ερωτικό”, “Canzone di Brama” από την δικογραφία της Klaudia Delmer, ελληνικές παραδοσιακές και έντεχνες συνθέσεις καθώς και τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο όπως “Gracias a la Vida”, “Halleluljah”, “Ave Maria”.

"Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο"

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου - Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα 

Η πρωτότυπη σειρά συναυλιών "Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο", εγκαινιάστηκε το 2016 και μετά την επιτυχημένη παρουσίαση 30 συναυλιών, συνεχίζεται και το 2018, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, που αγκαλιάζει όλα τα είδη της μουσικής. Με καλεσμένους μια πλειάδα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, οι διοργανωτές παρουσιάζουν έργα του κλασικού ρεπερτορίου καθώς και μουσικές του κόσμου όλων των εποχών, δημιουργώντας μια μοναδική οικειότητα μεταξύ ερμηνευτών και κοινού.

Διοργάνωση και επικοινωνιακή προβολή:
specs µnΆ arts
Παραγωγή: Α
rte Αtene