Ρεσιτάλ πιάνου - ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ»
Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 20:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
15€ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
10€ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
5€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο.

Προπώληση και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ρεσιτάλ πιάνου


Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018
ώρα έναρξης: 20:30
Ο πολυβραβευμένος πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Φοίβος Αποστόλου θα ερμηνεύσει έργα Bach, Beethoven, Leo Ornstein, καθώς και δικές του συνθέσεις.

Ο Ανδρέας Φοίβος Αποστόλου ολοκλήρωσε τις σπουδές στο Indiana University (Double MM- Πιάνο και Σύνθεση) και στο Temple University (BM- Πιάνο). Είναι Yποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μελέτησε με τους πιανίστες: Βίνια Τσόπελα, Andre Watts, Alain Lefèvre, Robert Levin, Dmitri Bashkirov, κ.α. και με τους συνθέτες: Claude Baker, Aaron Travers, George Tsontakis.

Ήταν ο πιανίστας του IU New Music Ensemble για τρία χρόνια, και συνεργάστηκε σε πρεμιέρες με διακεκριμένους συνθέτες της Αμερικής, Ευρώπης και Ασίας, όπως: Bernard Rands (Pulitzer Prize), Steven Mackey, John Luther Adams.

Εμφανίστηκε σε ρεσιτάλ στην Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ρωσία, Αυστρία, Τσεχία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Ισπανία και Αμερική παρουσιάζοντας έργα κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, όπως επίσης και συνθέσεις του για πιάνο, μουσική δωματίου και ορχήστρα. 

Έχει βραβευθεί ως πιανίστας και συνθέτης σε διεθνείς διαγωνισμούς και ευεργετήθηκε από σημαντικά ιδρύματα. Το έργο του Metamorphosis for Solo Piano έχει ηχογραφηθεί από τη Naxos και το συμφωνικό του έργο «Van- 1915», το οποίο αφιέρωσε στη Γενοκτονία των Αρμενίων, δημοσιεύτηκε από το Indiana University Press. 

Συνθέτει για μουσικά σύνολα, χορό, κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση σε παραγωγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Τιμές εισιτηρίων χωρίς αρίθμηση:
Α Ζώνη- σειρές 1-3: 15€
Πλατεία σειρές 4 έως τέλος: 10€
Εξώστης: 5€
Φοιτητές/Άνεργοι: 5€ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ