ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ - RECITAL ΓΙΑ 2

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
Αθήνα

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ώρα: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

12€ προπώληση
15€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- Πανεπιστημίου 39
- 210 7234567
- www.ticketservices.gr
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
Και στο Μεγάρο Δουκίσσης Πλακεντίας
(Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-13.00)

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
NUEVO PRODUCTIONS
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΔΑΡΑ
ΑΦΜ: 065640745
ΔΟΥ: ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Τσάμη Καρατάσου 14, Αθήνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Μαζί του ο Παναγιώτης Μάργαρης

Recital για 2

Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.00

Οι ηλεκτρικές μπαλάντες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
συναντούν τις μπαλάντες των αισθήσεων & των παραισθήσεων
του Μάνου Χατζιδάκι σ'ένα ευαίσθητο πρόγραμμα
με τον εξαίρετο κιθαριστή Παναγιώτη Μάργαρη.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ για δύο, όπου ο σπουδαιότερος τραγουδοποιός και ερμηνευτής της γενιάς του Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, θα συναντήσει επί σκηνής τον διεθνούς φήμης βιρτουόζο της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με ένα ευρύ και εκλεκτό γούστο, ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Στο συγκεκριμένο ακουστικό πρόγραμμα θα προσεγγίσει λιτά, τραγούδια-σταθμούς από την προσωπική του δισκογραφία καθώς και τα μουσικοποιητικά αριστουργήματα του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι διασκευασμένα από τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Ο Μάνος Χατζιδάκις είναι από τους ανθρώπους που μας οδήγησαν σε νέους δρόμους. Είναι από αυτούς, που αν τους αφήσουμε χώρο, διαμορφώνουν το μέσα μας τοπίο. Ένας μεγάλος συνθέτης και ταυτόχρονα ένας σύγχρονος φιλόσοφος. Η μουσική, τα τραγούδια και οι σκέψεις του, είναι ακόμη ζωντανά κοντά μας. Σ' αυτή την ιδιαίτερη μουσική παράσταση θα απολαύσουμε όλες τις μεγάλες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι όπως: «Οδός Ονείρων», «Μην τον ρωτάς τον Ουρανό», «Θάλασσα πλατιά», «Ιρλανδός και ο Ιουδαίος», «Ηρθε Βοριάς, Ήρθε Νοτιάς», «Η μπαλάντα του ουρί», «Περσεφόνη», «Με την πρώτη σταγόνα της βροχής» κ.ά.
Θα ακουστούν επίσης κομμάτια για σόλο κιθάρα από τα πρόσφατα album του Παναγιώτη Μάργαρη «Rock of my soul» και με «Τη μαγεία της κιθάρας».

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την ακουστική απόδοση των μεγάλων επιτυχιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και θα παιχτούν τραγούδια όπως το «Πεθαίνω για σένα», «Μάτια δίχως λογική», το «Τι ζητάω», τα «Τερατάκια Τσέπης», ο «Νότος», ο «Τιτανικός», το «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» το «Πόσο σε θέλω» κ.ά.

Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση των δύο καλλιτεχνών, στάθηκε η περιοδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε όλη την Ευρώπη το 2011. Εκείνη τη χρονιά ο Λαυρέντης προσκάλεσε τον Παναγιώτη να συμμετάσχει στις συναυλίες του στο εξωτερικό. Το καταπληκτικό μουσικό αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής, δημιούργησε μια διαχρονική καλλιτεχνική σχέση.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Γενική είσοδος 15€

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στο Μεγάρο Δουκίσσης Πλακεντίας (Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-13.00)