Πολύχρωμο Παραμύθι

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΣΥΡΟΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Συνοδός με παιδί (μία θέση): 12€
ατομικό: 8€,
ανέργων: 6€

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Συνοδός με παιδί (μία θέση): 10€
ατομικό: 6€

ομαδικό (άνω των 20 ατόμων): 7€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θέατρο Απόλλων
Τηλ. 22810.85192
και
Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές πραγματοποιούνται με χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων με μια ταυτότητα ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Παραγωγή
Κοιν.Σ.ΕΠ. Εν.Το.Πο.Σύρο
ΑΦΜ: 998226790
ΔΟΥ: ΣΥΡΟΥ

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Πολύχρωμο Παραμύθι

Μια παράσταση για παιδιά προσχολικής ηλικίας
με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017
ώρα: 18.00

Θέατρο Απόλλων
Σύρος

Η Εν.Το.Πο.Συρο παρουσιάζει την παράσταση «Πολύχρωμο Παραμύθι» του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "White Puppet", σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 6 μ.μ, στο Θέατρο Απόλλων.

Μια ιδιαίτερη παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά από 1,5 έως 5 ετών και αποτελεί μια μαγική πρώτη επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Θεάτρου: Μια φορά κι έναν καιρό σε μια παραμυθένια χώρα ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα... Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιο είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα αποκτήσει καινούργιους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία.

Στο έργο αναπτύσσεται με κατανοητό τρόπο όχι μόνο η αξία της φιλίας αλλά και η σημασία της διαφορετικότητας, έτσι τα παιδιά μέσα από την ιστορία με τα χρώματα μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουν και να αγαπούν το ξεχωριστό, το διαφορετικό, το άλλο.

Η παράσταση που παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα εδώ και δέκα χρόνια και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά, επιστρέφει επεξεργασμένη κι ανανεωμένη!

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή κουκλών:
Ιρίνα Μπόικο

Εισιτήρια:
Συνοδός με παιδί (μία θέση): 12€,
ατομικό: 8€,
ανέργων: 6€

Τιμές προπώλησης:
Συνοδός με παιδί (μία θέση): 10€
ατομικό: 6€

Προπώληση:
Θέατρο Απόλλων
και
www.ticketservices.gr
τηλ. 210 7234567

Πληροφορίες:
entopo.syro@gmail.com, 6944152080

- Τα παιδιά παρακολουθούν την παράσταση υπό την επίβλεψη των γονέων.

- Η δυνατότητα αγοράς μίας θέσης για παιδί και ενήλικο συνοδό, αφορά παιδιά έως 5 ετών.

Δυο λόγια για την Ιρίνα Μπόικο
Η Ιρίνα Μπόικο γεννήθηκε στην Ουκρανία. Σπούδασε σκηνοθεσία θεάτρου στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Πολιτισμού και Τέχνης στο Κίεβο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στην σχολή Panavision στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με διάφορους πολιτιστικούς φορείς στην Ελλάδα, στον τομέα του κινηματογράφου και του θεάτρου, εκπροσωπώντας την και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια με το Θέατρο Κούκλας της «White Puppet» στεγάζεται στον Xώρο Tέχνης Aσωμάτων στην Αθήνα.

Έχει διδάξει κουκλοθέατρο με προγράμματα του ΕΣΠΑ στα δημόσια σχολεία της Αθήνας, ενώ έχει κάνει θεατρικά και κινηματογραφικά σεμινάρια για παιδιά και ενηλίκους σε όλη την Ελλάδα (Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Δημοτικό Σχολείο Δονούσας, Ξάνθη, Καβάλα, Φεστιβάλ Ολυμπίας κ.α). Έχει συνεργαστεί με το Μικρό Πολυτεχνείο, ως σχεδιαστής φωτισμών στα Pocket Theatre Festivals, καθώς και κάνοντας σεμινάρια για ενήλικο κοινό «Υποκριτική Στο Φακό». Υπήρξε σκηνοθέτης του Θεατρικού Εργαστηρίου Μήλου. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει κινηματογραφικά έργα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν βραβευτεί.