«ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ώρα: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

13€ προπώληση
15€ στην είσοδο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλ. 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- online: tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε σε δικό σας εκτυπωτή.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΑΦΜ:997466683
ΔΟΥ:ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΕΔΡΑ: ΓΑΙΤΑΝΙ ΦΛΟΚΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
"ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ"

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Συμμετέχει ο Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ "ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ"

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
"ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ Κ. - ΚΑΡΑΜΠΙΜΠΕΡΗΣ Θ"

200 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
Η ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ώρα έναρξης: 21.00

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ο συνδυασμός εξαιρετικών μελωδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με την ανατρεπτική σάτιρα & τα μοναδικά τραγούδια του Γιάννη Ζουγανέλη δημιουργούν τα απαράμιλλα μουσικά μας ταξίδια.

Επικοινωνούν μαζί μας ο Λαυρέντης με τον Γιάννη και μας χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται...!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκοφραφική δουλειά «ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας» , «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Μάτια δίχως λογική», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Πόσο σε θέλω» κ.α.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο...! Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο) εκτός από το επιτυχημένο stand up comedy συγκινεί κι εντυπωσιάζει παίζοντας τραγούδια του όπως: «Στέλλα», «Φοβάμαι όλα αυτά», «Έρωτας είναι ο Γιάννης», «Μακρυμάλλης», «Γιαννάκη Ομορφόπαιδο» κ.α.