Κυβέλη Καστοριάδη ''Songs for a blue cloud''

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΕΔΡΟ - κήπος
Κανακάρη 147, Πάτρα
2610277342

ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ώρα έναρξης: 21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
2 ώρες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12 € (δεν περιλαμβάνεται ποτό)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr
ΠΟΛΥΕΔΡΟ
- Κανακάρη 147, Πάτρα

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ
ΑΦΜ: 042233553
ΔΟΥ: ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Μικρή Άρκτος και το Πολύεδρο
επαναλαμβάνουν την επιτυχημένη μουσική παράσταση

Songs for a blue cloud

με την Κυβέλη Καστοριάδη
& τον Ορέστη Καλαμπαλίκη

Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ώρα: 21.00

ΠΟΛΥΕΔΡΟ - Κήπος
Κανακάρη 147, Πάτρα


Η παράσταση αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς - ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α. με τη βελούδινη αλλά με τζαζ καταβολές φωνή της Κυβέλης Καστοριάδη και τη συνοδεία του Ορέστη Καλαμπαλίκη στην κιθάρα και τις ενορχηστρώσεις.

Η ευκολία της Κυβέλης να τραγουδά άπταιστα πέντε γλώσσες όπως και να αλλάζει ερμηνευτικό ύφος μαζί με τον άνθρωπο-ορχήστρα Ορέστη μεταμορφώνουν μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδίδεται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο, με τίτλο Sous le ciel de Paris κι από την Ελλάδα απευθύνεται στον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο Songs for a blue cloud από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.

Με πυξίδα τις δύο δισκογραφικές της δουλειές ξεκίνησε τη περιοδεία της το καλοκαίρι του 2017 από το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα και συνεχίζοντας σε Πάτρα, Καβάλα, Αίγινα και ξανά στην Αθήνα, για να επιστρέψει στο Παρίσι όπου προετοίμασε τη θεατρική της παρουσία και μια σειρά εμφανίσεων με άξονα το Songs for a blue cloud, ενώ έκανε και μία σειρά μουσικών παραστάσεων στην Ιαπωνία με ρεπερτόριο ελληνικών, γαλλικών και αραβικών τραγουδιών τον Οκτώβριο του 2017.

Τον Δεκέμβρη επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα για να συναντήσει καλλιτεχνικά τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και την Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή του Passport-upstairs, σε 2 μουσικές βραδιές που συζητήθηκαν όσο καμία άλλη τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ παρουσίασε τη μουσική παράσταση σε Ηράκλειο (Βασιλική του Αγίου Μάρκου) και Θεσσαλονίκη (θέατρο Αθήναιον).

Τρίτη 24 Απριλίου 2018
Στις 9:00 το βράδυ

Πολύεδρο - κήπος
(Κανακάρη 147 Πάτρα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
12€ - Γενική είσοδος
(δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • Public - σε όλα τα καταστήματα και μέσω της ιστοσελίδας (tickets.public.gr)
  • TicketServices - στο εκδοτήριο Πανεπιστημίου 39, τηλεφωνικά στο 210 72 34 567 και μέσω της ιστοσελίδας www.ticketservices.gr
  • ΠΟΛΥΕΔΡΟ - Κανακάρη 147, Πάτρα, τηλ. 2610277342

    Παραγωγή - Οργάνωση:
    ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ