Κώστας Αρμενόπουλος - fullband Live

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
HOLYWOOD STAGE
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
τηλ. 2109700418

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
10 ευρώ
(περιλαμβάνεται δωρεάν ποτήρι κρασί ή μπύρα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται το βράδυ της εκδήλωσης με μια ταυτότητα, απλά ζητώντας τα στο όνομα που έχουν αγοραστεί.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HOLYWOOD STAGE
ΑΦΜ: 148651870
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Έδρα: Λεωφ.Βουλιαγμενης 289 - Αγ. Δημήτριος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Ο Κώστας Αρμενόπουλος αποτελεί αναμφίβολα success story στον χώρο της Τέχνης κυρίως για το μεγαλείο ψυχής, δύναμης και αισιοδοξίας που διαθέτει.

Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να τον «ακολουθεί», να ακούει την μουσική του, να στέλνει μηνύματα αγάπης και θαυμασμού! Το 2016 χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την απήχηση που έχει, αποφασίζει να ζήσει το όνειρο υπογράφοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είσαι ακόμα εδώ» κάνοντας πετυχημένα live και Συναυλίες σε Αθήνα και επαρχία με το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων να είναι έντονο καθώς τα μηνύματα αγάπης που παίρνει καθημερινά από τους χιλιάδες θαυμαστές του,είναι ένα δυνατό δείγμα πως κάτι νέο έρχεται να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Κώστας Αρμενόπουλος σύντομα θα αποτελεί το next big thing της έντεχνης και ελαφρολαικής ελληνικής μουσικής σκηνής αφού τα τραγούδια του που ακολούθησαν το 2017 και 2018 σε στίχους του Διονύση Δηλέ,ξεπερνούν το κάθε ένα ξεχωριστά το μισό εκατομμύριο προβολών και το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είναι ήδη μεγάλο αφού οι τελευταίες δύο αποκλειστικές πρώτες μεταδόσεις των τραγουδιών του,ανήκουν στην κρατική τηλεόραση της Ερτ3 και τον ραδιοφωικό σταθμό «Παραπολιτικά» και οι προτάσεις απο μουσικά τηλεοπτικά τηλεπαιχνίδια είναι αρκετές.Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται..!

Το HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ.

Επίσης η μουσική σκηνή παρέχει και καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων.

Προπώληση Εισιτήριων
Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί


Φυσική προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται:
α) Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
Online:http://tickets.public.gr/el/HolyWoodStage/
β) ''TICKETSERVICES''
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2107234567