Κώστας Αρμενόπουλος fullband Vol No3

HOLYWOOD STAGE

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
HOLYWOOD STAGE
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
τηλ. 2109700418

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
10 ευρώ
(περιλαμβάνεται δωρεάν ποτήρι κρασί ή μπύρα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται το βράδυ της εκδήλωσης με μια ταυτότητα, απλά ζητώντας τα στο όνομα που έχουν αγοραστεί.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HOLYWOOD STAGE
ΑΦΜ: 148651870
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Έδρα: Λεωφ.Βουλιαγμενης 289 - Αγ. Δημήτριος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Κώστας Αρμενόπουλος fullband Vol No3

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
ώρα 22:00

Holywood Stage


LIVE ... ΞΑΝΑ - Volume 3 !!!
Μετά το 1ο κ 2ο επιτυχημένο Live στη μουσική σκηνή του HolyWood Stage το 3ο Live είναι γεγονός!!!

Ραντεβού λοιπόν ξανά για 3η φορά στις αρχές του νέου έτους...εκεί όπου εσείς μας ζητήσατε να βρεθούμε ξανά και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί παρέα! Μαζί μας θα βρίσκεται αυτή τη φορά ο Σταμάτης Μαρίνος σε μία guest εμφάνιση.

Ο Κώστας Αρμενόπουλος αποτελεί αναμφίβολα success story στον χώρο της Τέχνης κυρίως για το μεγαλείο ψυχής, δύναμης και αισιοδοξίας που διαθέτει.

Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να τον «ακολουθεί», να ακούει την μουσική του, να στέλνει μηνύματα αγάπης και θαυμασμού! Το 2016 χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την απήχηση που έχει, αποφασίζει να ζήσει το όνειρο υπογράφοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είσαι ακόμα εδώ» κάνοντας πετυχημένα live και Συναυλίες σε Αθήνα και επαρχία με το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων να είναι έντονο καθώς τα μηνύματα αγάπης που παίρνει καθημερινά από τους χιλιάδες θαυμαστές του,είναι ένα δυνατό δείγμα πως κάτι νέο έρχεται να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Κώστας Αρμενόπουλος σύντομα θα αποτελεί το next big thing της έντεχνης και ελαφρολαικής ελληνικής μουσικής σκηνής αφού τα τραγούδια του που ακολούθησαν το 2017 και 2018 σε στίχους του Διονύση Δηλέ,ξεπερνούν το κάθε ένα ξεχωριστά το μισό εκατομμύριο προβολών και το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είναι ήδη μεγάλο αφού οι τελευταίες δύο αποκλειστικές πρώτες μεταδόσεις των τραγουδιών του,ανήκουν στην κρατική τηλεόραση της Ερτ3 και τον ραδιοφωικό σταθμό «Παραπολιτικά» και οι προτάσεις απο μουσικά τηλεοπτικά τηλεπαιχνίδια είναι αρκετές.Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται..!

Προπώληση Εισιτήριων
Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί