IN CASE OF LOSS / Kóka&Panú / Κ. Ευθυμιάδου & Π. Μανουηλίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ
Ιάκχου 16, Γκάζι
Στάση Μετρό Κεραμεικός
Τηλέφωνο 210 3474312
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
14 - 15 - 16 Δεκεμβρίου 2018
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € κανονικό
7 € μειωμένο

Το μειωμένο εισιτήριο αφορά: φοιτητές, ανέργους, άτομα άνω των 65, ΑμεΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
KOKAKEPANU
ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 996965714
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Μοναστηρίου 21-23, Αθήνα

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

In case of loss
Kóka&Panú / Κ. Ευθυμιάδου & Π. Μανουηλίδης

14, 15, 16 Δεκεμβρίου 2018 | 21:00
ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ


Σε συνέχεια της επιτυχημένης πρεμιέρας που έκανε στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το In case of loss, η πρώτη δημιουργία του καλλιτεχνικού ντουέτου Kóka&Panú που αποτελείται από την χορεύτρια - χορογράφο Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου και από τον μουσικό - συνθέτη Παναγιώτη Μανουηλίδη (Panú), ετοιμάζεται για τις τρεις αθηναϊκές παραστάσεις της στο Θέατρο Ροές, στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018. 

Ένας άντρας και μια γυναίκα ξεδιπλώνουν ένα εικαστικό και μουσικό τοπίο από απολεσθέντα αντικείμενα, καταστάσεις, ανθρώπους που αναζητούν το δρόμο της επιστροφής, από το Σκοτάδι στο Φως. Ψάχνοντας για την άκρη του μίτου - ή μήπως για την αρχή; Μπροστά ή πίσω; Ποιά είναι η κατεύθυνση της επιστροφής; Η καθηλωτική, χωρίς όρια κίνηση της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου και το ξεχωριστό ηχόχρωμα του Panú συνθέτουν μιαν έντονα ατμοσφαιρική παράσταση. Το In Case οf Loss είναι μια ιδιαίτερη χοροσύνθεση, όπου ήχος και κίνηση γίνονται το μέσο για να επαναφέρουμε στην παρούσα στιγμή -σε μια αέναη απώλεια και επανεύρεση- το χώρο, αφού είναι αδύνατο να επαναφέρουμε τον ίδιο το χρόνο. Ήχοι που μοιάζουν με σημάδια προσανατολισμού καθοδηγούν τους δύο ερμηνευτές σ' ένα ταξίδι παντοτινής αναχώρησης και επιστροφής. Το In Case of Loss είναι το μαγευτικό αποτέλεσμα της πρωτότυπης συνεργασίας δύο εξαιρετικά ταλαντούχων καλλιτεχνών.Συντελεστές
Σύλληψη, δημιουργία: Παναγιώτης Μανουηλίδης, Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου
Χορογραφία: Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου
Μουσική: Panú (Παναγιώτης Μανουηλίδης)
Ερμηνεία: Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Παναγιώτης Μανουηλίδης
Φωτισμοί: Δήμητρα Αλουτζανίδου

Photo credits: Mike Rafail, Παναγιώτης Ανδριανός

Παραγωγή: Kóka&Panú
Συμπαραγωγή: Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Με την υποστήριξη: Garage Performing Arts Center, Baumstrasse - Δρόμος με Δέντρα, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Διάρκεια
50 λεπτά

Πληροφορίες
Ημερομηνίες παραστάσεων: 14, 15, 16, Δεκεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 10 ευρώ (Κανονικό), 7 ευρώ (Μειωμένο-Φοιτητών, Ανέργων, Άνω των 65, ΑΜΕΑ)
Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο Ροές, (Ιάκχου 16, Αθήνα 118 54), Τηλ: +30 210-3474312

Διαβάστε περισσότερα


Kόka&Panú είναι το ντουέτο της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου και του Παναγιώτη Μανουηλίδη.

Η Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Έχει συνεργαστεί με τους Akram Khan, Wim Vandekeybus & Ultima Vez, Roberto Olivan & Enclave Dance Company, Jozef Frucek & Λίντα Καπετανέα ­- Rootlessroot, Χριστίνα Γουζέλη & Paul Blackman - Jukstapoz. Οι προσωπικές της χορογραφικές αναζητήσεις αρχίζουν το 2012. Έκτοτε παρουσίασε δύο ατομικές χορογραφίες, Henshin και Lapses of Light, και δύο ομαδικές, Looking Forward to Meeting και Mind the Heart. Η νέα της δημιουργία, In Case οf Loss, είναι καρπός της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μανουηλίδη.

Ο μουσικός Παναγιώτης Μανουηλίδης (Panú) ζει στην Αθήνα. Ο Panú έχει κυκλοφορήσει τρεις προσωπικούς δίσκους και τρεις δίσκους με τους Lemonostifel. Συνεργάζεται σταθερά με τους Ανέστη Αζά, Πρόδρομο Τσινικόρη, Μιχάλη Σιγανίδη και Βασίλη Μαντζούκη, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική για το θέατρο και για παραστάσεις χορού. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Müncher Kammerspiele, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τους Rootlessroot, τη Μάρθα Φριντζήλα (Baumstrasse), καθώς και με πολλούς έλληνες μουσικούς και τραγουδιστές σε ηχογραφήσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε περισσότερα
www.facebook.com/kokakepanu